صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۲۷ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
آیت‌الله آملی لاریجانی:

نرخ ارز اصلاً قابل‌قبول نیست/ سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی جدی‌تر عمل شود

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مشکلات ارزی کشور گفت: "اینکه نرخ ارز به یک‌باره تقریباً دو برابر شده و گرفتار نوسان شود اصلاً قابل‌قبول نیست و موجب بروز مشکلات دیگر شده است.
کد خبر : 503465

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی مجمع، مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز  به ریاست آیت‌الله صادق آملی لاریجانی تشکیل جلسه داد.


در ابتدای این جلسه آیت‌الله آملی لاریجانی خواستار اتخاذ تدابیر قانونی مناسب و فوری به‌منظور کاهش مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌ویژه اقشار ضعیف جامعه از سوی دولت با همکاری سایر قوا شد و از آمادگی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای همفکری و کمک به دولت و سایر قوا در برون‌رفت از مشکلات فعلی خبر داد و افزود: مجمع تشخیص مصلحت نظام، بررسی مسائل و مشکلات حاد اقتصادی مردم را به کمیسیونی ویژه محول کرده تا پس از تجمیع نظرات کارشناسی ماحصل آن را به محضر مقام معظم رهبری تقدیم نماید.


آیت‌الله آملی لاریجانی با تبریک حلول ماه ذی‌الحجه و اعیاد مبارک این ماه به‌ویژه عید سعید قربان و عید غدیر، به بروز برخی مشکلات و تنگناهای اقتصادی و معیشتی در کشور اشاره و تأکید کرد: «درست است که ریشه و بستر برخی مشکلات فعلی، از خارج کشور و حاصل دشمنی‌ها با مردم و نظام اسلامی ایران است اما مسلماً همه این مشکلات ناشی از فشارهای بیرونی نیست و تدبیرهای درونی مناسب را می‌طلبد».


رئیس مجمع افزود: طبیعتاً بار اصلی اجرایی کشور بر دوش دولت محترم است و مجلس محترم نیز از بعد تقنینی و نظارتی وظایف مهمی دارد و با این اوصاف انتظار از دولت محترم این است که در این مقطع بسیار حساس که کشور گرفتار برخی مسائل اساسی اقتصادی است و مشکلات معیشتی مردم تشدید شده است؛ تدابیر لازم را با قید فوریت بیندیشد و بکار گیرد تا لااقل میزانی از مشکلات مردم بخصوص قشرهای ضعیف جامعه که همواره حامی انقلاب و نظام بوده‌اند حل شده و یا لااقل کاهش پیدا کند.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه «متأسفانه بیماری کرونا نیز مشکلات مضاعفی را در سطح کشور و برای مردم و مسئولان ایجاد کرده است» افزود: تزلزل و عدم اطمینان و ناسازگاری در بازار و اقتصاد کشور مشکلات زیادی برای همه مردم ایجاد کرده و وضع ناخوشایندی به‌ویژه برای قشرهای ضعیف رقم زده است که قابل پذیرش نیست و دولت و مجلس و سایر نهادهای مربوطه باید با همفکری و تدبیر و تلاش مضاعف هرچه سریع‌تر نسبت به حل مسائل و مشکلات اقدام کنند.


آیت‌الله لاریجانی تأکید کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز برحسب دغدغه‌مندی خود و در حد توان، آماده همفکری به‌منظور حل‌وفصل مشکلات است و در این راه اخیراً کمیسیونی ویژه در مجمع تشکیل شده که ماحصل بررسی‌های آن در قالب گزارشی ویژه به محضر مقام معظم رهبری تقدیم خواهد شد.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با اشاره به مشکلات ارزی کشور گفت: "اینکه نرخ ارز به یک‌باره تقریباً دو برابر شده و گرفتار نوسان شود اصلاً قابل‌قبول نیست و موجب بروز مشکلات دیگر شده است و تمام این نوسانات و مشکلات موجب فشار بر مردم می‌شود و حل‌وفصل آن با هدف کاستن از فشارها بر مردم نیازمند تدابیر فوری قانونی است.


آیت‌الله آملی لاریجانی توجه و عمل به سیاست‌های کلی و کلان اقتصاد مقاومتی را راهکار اساسی‌تر حل‌وفصل مشکلات دانست و افزود: در کنار اتخاذ تدابیر موردی و سریع، رجوع به سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی که در مجمع تشخیص مصوب و با تائید نهایی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است؛ باید با عنایت بیشتر و پیگیری‌های جدی‌تر و مستمر از ناحیه دولت و نهادهای مسئول مورد عمل قرار گیرد.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اتکا به سرمایه‌ها و ظرفیت‌های عظیم داخلی چه از حیث منابع طبیعی و چه از نظر نیروی انسانی متخصص و دلسوز را گام مؤثر دیگری در کاهش مشکلات برشمرد و تصریح کرد: اتکا به نیرو و سرمایه انسانی داخلی، ظرفیت بسیار عظیمی است که باید به‌طور جدی به آن توجه شود.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت در پایان ابراز امیدواری کرد:با همکاری و هماهنگی تمام قوا و همدلی مردمی مشکلات موجود هرچه زودتر کاهش یابد.


در این جلسه بندهای دیگری از " الزامات تحقق و عملیاتی شدن سیاست‌های کلی نظام" مطرح و پس از بحث و تبادل‌نظر اعضاء به تصویب رسید.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر