صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۳۱ - ۳۱ تير ۱۳۹۹
اسپر:

آمریکا قصد خروج از کره جنوبی ندارد

وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که پنتاگون فعلاً برنامه‌ای برای کاهش نظامیان این کشور در کره جنوبی ندارد.
کد خبر : 503222

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا،  مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که پنتاگون فعلاً برنامه‌ای برای کاهش نظامیان این کشور در کره جنوبی ندارد.


اظهارنظر اسپر در حالی مطرح می‌شود که هفته گذشته، پنتاگون در پی درخواست کاخ سفید برنامه‌ای را برای کاهش نیروهای نظامی خود در نقاط مختلف جهان ارائه کرده بود.


اسپر در خصوص نظامیان آمریکایی در پایگاه‌های بین‌المللی گفته که کاخ سفید قصد دارد تا به‌جای استقرار دائمی نظامیان در خارج از کشور، واحد‌هایی را مأمور کند تا به صورت مقطعی و گردشی در پایگاه‌های مختلف آمریکا حضور پیدا کنند.


مارک اسپر طی یک کنفرانس مطبوعاتی مجازی از پنتاگون، این را هم گفت که سیاست جدید آمریکا استفاده بهینه از نظامیان است. وزیر دفاع آمریکا همچنین بر استفاده از نیروی نظامی چرخشی در نقاط مختلف جهان تأکید کرد.


سران آمریکایی طی سال‌های اخیر تلاش کرده‌اند تا سئول را به پرداخت بخشی از هزینه اعزام سرباز به کره جنوبی قانع کنند. دولت دونالد ترامپ معتقد است که سئول باید هزینه‌های مربوط به استقرار ۲۸ هزار و ۵۰۰ سرباز آمریکایی که دائماً در شبه‌جزیره کره حضور دارند را بپردازد.


دونالد ترامپ از کره جنوبی خواسته تا ۵ میلیارد دلار بابت استقرار نظامیان آمریکایی در کره جنوبی در سال جاری پرداخت کند. پیشنهاد این رقم از سوی ترامپ در حالی است که آمریکا طی سال گذشته میلادی، ۱ میلیارد دلار از کره جنوبی گرفته بود.


بنا بر گزارش‌ها، دو کشور هنوز هم نتوانسته‌اند بر سر توافق‌نامه تقسیم هزینه استقرار نظامی، که در تاریخ ۳۱ دسامبر منقضی شده به توافق برسند. همین موضوع گمانه‌زنی‌ها بر سر کاهش شمار نظامیان آمریکایی حاضر در شبه‌جزیره کره را افزایش داده است. این در حالی است که کره جنوبی هم‌زمان با اوج گرفتن تنش‌ها در شبه‌جزیره و تهدیدات مستقیم کره شمالی به حضور نظامیان آمریکایی در کشورش نیاز دارد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

برچسب ها: کره جنوبی آمریکا
ارسال نظر