صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۴۲ - ۳۱ تير ۱۳۹۹

هند با آمریکا برای ذخیره‌سازی راهبردی نفت به توافق رسید

منابع خبری در آمریکا از توافق این کشور با هند برای همکاری در زمینه ذخیره‌سازی راهبردی نفت خبر دادند.
کد خبر : 503208

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، برخی منابع خبری در آمریکا اعلام کردند این کشور به همراه  هند  توافق اولیه‌ای را درباره همکاری در زمینه ذخیره‌سازی اضطراری نفت خام از جمله امکان ذخیره‌سازی هند در تاسیسات ذخیره‌سازی اضطراری ایالات متحده امضا کردند.


دن برولیت، وزیر انرژی ایالات متحده به خبرنگاران گفت: در کنفرانسی تلفنی با دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند گفت‌و گو کرده‌ است و مقام‌های دو کشور در ماه‌های آینده درباره جزئیات این ذخیره‌سازی اضطراری صحبت خواهند کرد.


وی افزود: آمریکا در نظر دارد در زمینه ذخیره‌سازی راهبردی نفت (SPR) با هند همکاری و در عین حال بررسی کند چگونه می‌تواند با استفاده از ذخیره‌سازی‌های راهبردی آمریکا، از جمله حفره‌های زیرزمینی تگزاس و لوئیزیانا، به ذخیره‌سازی نفت ارسالی از سوی هند کمک کند.


در پی سقوط کم‌سابقه قیمت نفت در ماه مارس، دونالد ترامپ به مدیران بخش انرژی این کشور دستور داد با خرید مقادیر زیادی نفت خام، سطح ذخیره‌سازی‌های اضطراری این کشور را که حدود ۷۱۴ میلیون بشکه ظرفیت دارد، تکمیل کنند، اما کنگره نتوانست بودجه خرید را تأمین کند.


قیمت جهانی نفت که اوایل سال جاری به دلیل بحران ویروس کرونا کاهش یافته بود، اکنون حدود ۴۳ دلار برای هر بشکه تثبیت شده است.


پرادهان در ماه مه اعلام کرده بود ذخیره‌سازی راهبردی هند، سومین مصرف‌کننده و واردکننده بزرگ نفت جهان، با ظرفیت ۵ میلیون و ۳۳۰ هزار تن تکمیل شده و حدود ۸.۵ تا ۹ میلیون تن از نفت خود را در نفتکش‌هایی در خلیج فارس و دیگر نقاط جهان ذخیره کرده است.


هند چهارمین مقصد صادراتی نفت خام ایالات متحده است و قصد دارد ظرفیت ذخیره‌سازی راهبردی خود را به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن برساند.


وزیر نفت هند در این باره گفت: تجارت دوجانبه هیدروکربن هند و آمریکا در سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ به حدود ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسیده است، این رقم حدود ۱۰ درصد مجموع تجارت دوجانبه این دو کشور را شامل می‌شود.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

برچسب ها: هند آمریکا
ارسال نظر