صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۳۱ تير ۱۳۹۹
با‌ ارائه اپلیکیشن ویژه؛

آثار باستانی راحت‌تر از گذشته مطالعه می‌شوند

دانشمندان می‌توانند به کمک اپلیکیشن مخصوص آثار باستانی، مطالعات خود روی تمدن‌های تاریخی را گسترش می‌دهند.
کد خبر : 503039

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شرکت Ubisoft در سال 2017 میلادی با همکاری گوگل پروژه‌ای برای طراحی نرم‌افزار مخصوص ترجمه خط‌های باستانی را آغاز کرد. از آن سال تا کنون این دو شرکت منابع گسترده‌ای را جمع‌آوری و اطلاعات مهمی از تمدن‌های باستانی را بدست آورده‌اند حالا گوگل می‌خواهد نسخه بروزرسانی جدیدی را برای این برنامه عرضه کند.


از ابتدا این پروژه، با هدف ارتقای توانایی‌های یادگیری ماشینی در درک خطوط باستانی آغاز شد. در برنامه مشترک گوگل و Ubisoft باستان شناسانی از دانشگاه‌های هاروارد، برلین، مونترال و موسسه تحقیقاتی براون حضور دارند. عمده پژوهش‌های انجام شده به وسیله نرم‌افزار Ubisoft در مورد آثار باستانی کشور مصر بوده است.



یکی از مدیران شرکت Ubisoft گفت: این شرکت پروژه تحقیق روی آثار باستانی را به درخواست دانشمندان و محققان آغاز کرد و حالا به نتایج خوبی دست یافته‌ایم. اکنون دیگر مثل گذشته لازم نیست کتیبه‌ها و خطوط به جای مانده از هزاران سال پیش را برای مدت طولانی مطالعه و رمزگشایی کرد. حالا برنامه گوگل و Ubisoft معنی نوشته‌های باستانی درک کرده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به کاربران اعلام می‌کنند.


عملکرد این نرم‌افزار به این صورت است که پس از آن‌که کارشناسان تصاویر خطوط باستانی را در اپلیکیشن بارگذاری کردند فناوری یادگیری ماشینی از ده‌ها سال مطالعه باستان‌شناسان و منابع اطلاعاتی که در مورد رمزگشایی آثار باستانی استفاده کرده و ترجمه‌ای ملموس را ارائه می‌دهد.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

برچسب ها: آثار تاریخی گوگل
ارسال نظر