صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تشریح نحوه همکاری 3 ساله دانشگاه آزاد اسلامی با سازمان مدیریت صنعتی

دانشگاه آزاد اسلامی با سازمان مدیریت صنعتی تفاهم‌نامه همکاری 3 ساله امضا کرد که براساس آن از ظرفیت‌های علمی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده می‌شود.
کد خبر : 502829

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، اماکن و امکانات کارگاهی دانشـگاه آزاد اسلامی در کل کشور (مرکز و واحدها)، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه آزاد اسـلامی و مدیریت صنعتی امضا شد.


اعتبار این تفاهم‌نامه از زمان امضا برای مدت سه سال تعیین می‌شود و در صورت رضایت و توافق طرفین با اعلام قبلی به صورت کتبی قابل تمدید است.


زمینه‌های همکاری و تعهدات


برای این تفاهم‌نامه زمینه‌های همکاری و تعهدات تعریف شده است که از جمله می‌توان به برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی مشترک و اعتباربخشی مدارک صادره پس از اتمام دوره‌های مزبور و ابلاغ تفاهم‌نامه به واحدهای دانشگاهی سراسر کشور می‌توان اشاره کرد.


استفاده از ظرفیت‌های علمی و اماکن و کارگاه‌ها، نمایشگاه دائمی محصولات اقتصاد دانش‌بنیان برای همکاری‌های مشـترک براساس ضوابط و مقررات طرفین از دیگر زمینه‌های همکاری است.


به اشتراک‌گذاری ظرفیت دانش آموختگان طرف دوم


کمک به تجاری‌سازی طرح‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت و همکاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با هدف ارتقای توانمندی‌ها و ساخت داخل، ابلاغ تفاهم‌نامه به نمایندگی‌ها در سراسر کشور، در اختیارگذاشتن ظرفیت دفتر ارتباط با صنعت جهت همکاری‌های مشترک، در اولویت قراردادن طرف اول جهت انجام پروژه‌های فناورانه و علمی، چاپ و نشر کتب علمی و مدیریتی به صورت مشترک، به اشتراک‌گذاری ظرفیت دانش آموختگان، انجام پژوهش‌های مشترک در زمینه‌های مورد توافق، اعطای مجوزهای لازم در خصوص هرگونه فعالیت پژوهشی، تحقیقی که نیازمند اخذ پروانه بهره‌برداری صنعتی از سازمان مدیریت صنعتی باشد، از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه قلمداد می‌شود.


نحوه اجرا


طرفین کمیته‌ای به عنوان «کمیته راهبری» با حضور مسئولان ذی‌ربط برای تعریف سازوکار همکاری در دستور کار خود قرار خواهند داد که وظیفـه بررسی و اولویت‌گذاری خدمات موضوع تفاهم‌نامه را بر عهده خواهد داشت.


هر یک از طرفین یک نفر را به عنوان نماینده تام‌الاختیار و رابط کمیته فوق، ظرف مدت دو هفته پس از امضا و تبادل تفاهم‌نامه به طرف مقابل کتباً معرفی می‌کند.


نمایندگان معرفی شده در جلساتی منظم که حداقل به صورت ماهانه برگزار خواهد شد، آخرین وضعیت پیشرفت همکاری‌های فـی‌مـابـین را بررسـی و تصـمیمات لازم را اتخـاذ خواهند کرد.


 خدمات و فعالیت‌ها از جمله آسیب‌شناسی و دلایل توجیهی فعالیت در حوزه‌های مختلف، اهمیت، هدف و کـارایی، تأثیرگذاری، تعریف شاخص‌ها و شـرح انجام کار و اندازه‌گیری آنها قبل و بعد از اجرای پروژه هر حوزه فعالیت، توسط کمیته راهبری تعیین می‌شود.


تنظیم قرارداد جداگانه برای هر فعالیت


 برای هر یک از فعالیت‌ها قرارداد جداگانه‌ای تنظیم خواهد شد که در آن تعهدات طرفین، نحوه همکاری، تعاملات مالی و زمان به تفصیل مشخص شده و به امضای طرفین خواهد رسید.


 این تفاهم‌نامه بـه منظور بررسی نیازها و توانایی‌ها و امکـان همکاری هدفمند و سازمان‌یافته بین طرفین تهیه شده و هیچ‌گونه تعهد مالی و حقوقی بـه جـز چـارچوب مفاد این تفاهم نامه برای طرفین ایجاد نخواهد کرد.


 در صورتی که هر یک از طرفین بخواهند رأساً خدمت یا محصـول مشـترکی را بـرای کارفرمایی که در قراردادهای منعقده معین می‌شود ارائه کنند لازم اسـت در کمیتـه راهبری مطرح و رضایت طرف مقابل کسب شود.


 طرفین می‌بایست در انجام فعالیت‌های مشترک نظیر مشاوره‌ای، آموزشی، تبلیغاتی (چاپ بروشور و اطلاع‌رسانی) از هویت بصری و استانداردهای یکدیگر تبعیت کرده و قبل از انتشار به تأیید روابط عمومی طرف مقابل برسانند.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر