محصول ضدکرونای «نانوذرات نقره بر پایه آب» در انتظار تأیید سازمان غذا و دارو/ آزمایشگاه تحقیقاتی جهش تولید راهاندازی شد
چنگیز کرمی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در هجدهمین شماره معرفی ظرفیتهای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور به تشریح ظرفیتها و کاربردهای آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برای کمک به دانشجویان، محققان، پژوهشگران و صنعتگران کشور پرداخته است.
بیشتر بخوانید:
آزمایشگاه مقاومت مصالح در ساختوسازهای استاندارد چه نقشی دارد؟
خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی در 12 زمینه علمی ارائه میشود
آزمایشگاه «همکاراستاندارد» تولیدات لبنی در مرحله پایانی اخذ مجوز
رئیس اداره آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه از توانمندیهای این واحد دانشگاهی در زمینه امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی خبر داد و دستگاهها و امکانات هایتک آزمایشگاه مرکزی واحد کرمانشاه در این استان را کمنظیر و مرجع تمام دانشگاههای کرمانشاه برشمرد.
چنگیز کرمی گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه 40 باب آزمایشگاه آموزشی، 20 کارگاه آموزشی و 10 باب آزمایشگاه و کارگاه تحقیقاتی موجود است. این آزمایشگاهها و کارگاههای آموزشی و تحقیقاتی برای گستره وسیعی از گروههای مختلف در رشتهها و گرایشهای متنوع سرویسدهی دارند و ازجمله آنها میتوان گروههای شیمی، فیزیک، مهندسی شیمی، عمران و تمام گرایشهای کشاورزی را نام برد.
وی توضیح داد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری سال جدید را سال جهش تولید نامگذاری کردهاند، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در این راستا اقدام به راهاندازی آزمایشگاهی با عنوان آزمایشگاه تحقیقاتی مرکزی کرده که شامل چهار فضای آزمایشگاهی با دستگاههای مختلف از جمله GC, hplc, فلورسانس،uv/vi's و پروب اولتراسونیک، دستگاه تست کاتالیست، اسپاترینگ، کوره و چند دستگاه دیگر است.
رئیس اداره آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ادامه داد: تجهیزاتی مانند اسپاترینگ، کوره و پروب اولتراسونیک برای ساخت نمونههای نانو و بقیه تجهیزات ذکرشده بهمنظور شناسایی ترکیبات مختلف کاربرد دارند با این تذکر که در راستای جهش تولید شناسایی ترکیبات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
به گفته کرمی با توجه به بهرهوری از وسایل ذکرشده و وجود استادان مجرب در زمینههای علمی مختلف، این واحد دانشگاهی تاکنون چند کارگاه آموزشی داشته و برای آموزش کارکنان آزمایشگاهی و کارگاهی نیز در دورههای مختلف که در دانشگاههای سراسر کشور برگزار شده اقدام کرده است.
رئیس اداره آزمایشگاهها و کارگاههای واحد کرمانشاه یکی از اهداف معاونت پژوهشی دانشگاه را آزمایشگاه همکار استاندار معرفی کرد که لازمه آن بهرهوری از یک آزمایشگاه مرکزی مجهز است. واحد کرمانشاه این امر خطیر را انجام داده و در خبرهای آتی بهطور مفصل در مورد آزمایشگاه مرکزی اطلاعرسانی خواهد کرد.
وی درباره فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در زمینه سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد «ساها» ادامه داد: «در زمینه ساها فعالیت گستردهای داشتهایم و با توجه به اینکه واحد کرمانشاه متولی راهاندازی این سامانه در کل کشور بوده است؛ بنابراین تجهیزاتی که بهعنوان تجهیزات اصلی برای تولید و یا شناسایی ترکیبات در سامانه ثبت شده این امکان را میدهد تا محققان بهراحتی از وجود این تجهیزات اطلاع داشته و از آن استفاده کنند.
کرمی از مهمترین تولیدات و اختراعات به ثبت رسیده و فعالیتهای ضدکرونایی در سیستم آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، پرینتر سهبعدی و میلگرد کامپوزیت را نام برد و به آنا گفت: در زمان شیوع کرونا نیز دو محصول توسط آزمایشگاه واحد کرمانشاه تولید شد که یکی اتانول 70 درصد برای ضد عفونی دست و سطوح که اکنون نیز در حال تولید است و محصول دیگر «نانوذرات نقره بر پایه آب» بوده که در مرحله دریافت مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو است.
رئیس اداره آزمایشگاهها و کارگاههای واحد کرمانشاه دارای مدرک دکتری نانوشیمی بهعنوان رشته بینرشتهای بوده که در زمینه ساخت و شناسایی ترکیبات در اندازههای نانو کاربرد دارد. بیش از 50 مقاله ISI و سه کتاب علمی حاصل تلاشهای علمی کرمی است.
انتهای پیام/4062/پ
انتهای پیام/