۴ اقدام زیرساختی در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی/ شبکهسازی فرهنگی و استفاده از نیروهای انقلابی و با انگیزه
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلام ابراهیم کلانتری صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی که در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، درخصوص اهمیت دانشگاه و کار فرهنگی آن اظهار کرد: در باب اهمیت دانشگاه باید دهها جلسه برگزار شود.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فرمودند اهمیت دانشگاه به اندازه اهمیت آینده کشور است، افزود: در چنین فضایی کار فرهنگی از اهمیت ویژهای برخوردار است زیرا محل تجمع مسئولان گام دوم انقلاب اسلامی است.
معاون سابق دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: فضای دانشگاه از دیگر فضاهای کشور متفاوت است؛ همچنین کار فرهنگی تنها یک اقدام نیست؛ تعریف فرهنگ به قدری گسترده است و تنها ابعاد سیاسی اجتماعی اقتصادی فرد را در برمیگیرد.
کلانتری گفت: کارهای فرهنگی در بازه زمانی طولانی به نتیجه میرسد و در تار و پود زندگی انسانها نفوذ پیدا میکند.
وی ادامه داد: رسالت اغنای کار فرهنگی از دیگر نکات مهم کار فرهنگی در دانشگاههاست. به تعبیر مقام معظم رهبری فرهنگ همچون شمشیر دو لبه است.
معاون سابق دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر به روز بودن و تنوع کار فرهنگی در دانشگاهها گفت: کار فرهنگی باید بر اساس علاقه مخاطب و بهروز باشد.
کلانتری در خصوص کار فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در دوره جدید مدیریت این دانشگاه، توجه به کار فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد و اولین تغییر و تحول در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت.
وی ادامه داد: چهار کار زیرساختی در برنامه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد؛ اولین کار مطالعه بر روی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛ بدین معنا که تمام نقاط قوت و ضعف و نیروی انسانی دانشگاه مورد مطالعه قرار گرفت.
معاون سابق دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تدوین نقشه راه را دومین کار انجام شده در این معاونت معرفی کرد و گفت: بدون نقشه راه در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی کاری صورت نمیگیرد. برای تدوین این نقشه راه از اسناد بالادستی از جمله رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، سند دانشگاه اسلامی، اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی و... استفاده شد.
کلانتری با اشاره به اینکه شناسایی و استفاده از نیروهای انقلابی و با انگیزه سومین کار صورت گرفته در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بود، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری در دنیا است از همین رو این نیروها از درون خود دانشگاه جذب شدند. شناسایی، جذب و آموزش این نیروها کاری سخت و حساس بود.
وی افزود: طراحی ساختارهای مناسب در دوره جدید چهارمین کار انجام شده در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بود. شبکهسازی فرهنگی از دیگر کارهای انجام شده در این معاونت است؛ شبکه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از سازمان مرکزی شروع و تا دورافتادهترین نقاط کشور ادامه دارد؛ این شبکه باید یک شبکه بهروز و فعال باشد.
معاون سابق دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بهترین و باشکوهترین مساجد دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: بیش از ۷۰۰ روحانی در شبکه ائمه جماعت دانشگاه آزاد اسلامی حضور دارند. همچنین شبکه بسیج استادان، شبکه تشکلهای دانشجویی و سیاسی، شبکه استادان و دروس معارف اسلامی، شبکه هیئتهای مذهبی دانشجویی و استادی و شبکه نشریات دانشجویی در این دوره شکل گرفت.
حجتالاسلام کلانتری تصریح کرد: پس از شبکهسازی به راهبری فرهنگی پرداختیم، راهبری فرهنگی به معنای فعالسازی ظرفیتهای فرهنگی دانشگاه است. پس از آن نهادینهسازی فرهنگی است که به تثبیت کارهای فرهنگی در دانشگاه تاکید دارد.
وی ادامه داد: هدفگذاری فرهنگی چهارمین ویژگی کار در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است. تکرار، تاکید و پیگیری مستمر اهداف و آرمانهای فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی پنجمین ویژگی معاونت فرهنگی و دانشجویی بود که این پنج ویژگی طی سالهای اخیر پیگیری شده است.
معاون سابق دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پس از گذشت بیش از ۲۰ سال کار در دانشگاه ذرهای از دین خود به امام خمینی(ره) و شهدا را پاسخ ندادهام؛ با همه وجود در اختیار انقلاب اسلامی و دانشگاه هستم؛ از دکتر ولایتی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تشکر و قدردانی میکنم که در این مسیر ما را همراهی کردند و به جهانبین معاون فرهنگی جدید دانشگاه خیر مقدم میگویم و آرزوی موفقیت برای او دارم.
انتهای پیام/۴۰۸۴/
انتهای پیام/