صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۰ - ۲۷ تير ۱۳۹۹
سید حسن خمینی:

بهشت زهرا(س) نماد تساوی است و تعطیلی ندارد

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی با بیان اینکه بهشت زهرا(س) از یک جهت نماد تساوی است و همه در برابر قانون مرگ مساوی هستیم، گفت: بهشت زهرا(س) تعطیلی ندارد چون مرگ ادامه‌دار است.
کد خبر : 502259

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید حسن خمینی در دیدار شهردار تهران و مدیران ارشد سازمان بهشت زهرا(س) و در پنجاهمین سالگرد تاسیس این سازمان با اشاره به همه‌گیری کرونا، گفت: یکی از علل اینکه این بیماری این مقدار همه را می ترساند این است که فقیر و غنی را به یک اندازه می کشد. اگر این بیماری مختص فقرا بود، آنگونه که باید جامعه جهانی را نمی‌ترساند. چون اغنیا هم از آن راه فراری ندارند، لذا همه با هم از آن پرهیز می کنند.


یادگار امام راحل(ره) با بیان اینکه بعضی از قصه‌های کرونا تلخ ولی درس آموز است، گفت: انسان وقتی از بهشت زهرا(س) عبور می‌کند، مانند همه آرامستان‌های دیگر، دائما باید با خودش این مسئله را مرور کند. بعضی وقت‌ها به تعبیر امام «تقارب آجال» می‌شود. یعنی مرگ‌ها به انسان نزدیک‌تر و ملموس‌تر می‌شود. مثل روزگار فعلی ما که کرونا می‌آید و همه را می‌گیرد.


وی با بیان اینکه این روزگار شرایط خاص خودش را پیدا می‌کند، ادامه داد: روز اول عید، لحظات تحویل سال، من به حرم آمده بودم و با رئیس سازمان بهشت زهرا تماس گرفتم و دیدم آنها در همان ساعت هم مشغول کفن و دفن هستند. واقعا چون مرگ تعطیل بردار نیست، خدمات مرگ هم تعطیل بردار نیست. به خصوص اینکه چنین حادثه ای پیش می آید و فراز و فرودهایی پیدا می کند و متأسفانه الان در یک دوره فراز آن هستیم.


یادگار امام راحل(ره) خطاب به کارکنان بهشت زهرا(س) گفت: شما کارکنان در بهشت زهرا(س) با اینکه آیا خدا این مرده را می‌بخشید و یا نمی‌بخشد، نباید کاری داشته باشید و نمی‌توانید کاری هم داشته باشید؛ خبری هم از او ندارید. ما نمی‌دانیم فردا چه کسی مورد بخشش خدا واقع می‌شود و چه کسی مورد بخشش واقع نمی شود؛ که باید از آن به خدا استعاذه ببریم.


وی با بیان اینکه بهشت زهرا(س) از یک جهت نماد تساوی است، تصریح کرد: همه در برابر قانون مرگ مساوی هستیم. باید این در قانون زندگی هم جاری باشد. همه در برابر قانون زندگی هم باید مساوی باشیم. اگر قرار است لطفی صورت بگیرد، اتفاقا قانون باید به نفع فقرا و غیر قدرتمندان تفسیر شود؛ به تعبیر امام، به نفع مستضعفین تفسیر شود. قانونی که وقتی به قدرت می رسد تیغش نمی برد، همان بهتر که از بیخ برداشته شود.


سید حسن خمینی با اشاره به سالگرد تأسیس بهشت زهرا(س) گفت: 25 تیرماه سال 49 سنگ بنایی نهاده شده که امسال 50 سال از آن روز گذشته است. سال های دیگر هم خواهد آمد و 100 سال دیگر ما نیستیم و کسانی می آیند و صد و پنجاهمین سالگرد بهشت زهرا(س) را برگزار می کنند. اگر خوب باشیم از ما نام خوب می ماند و اگر خدای ناکرده بد باشیم، به نام نیک از ما یاد نمی کنند. ما می مانیم و اعمالمان و این بهشت زهرا(س) که نمادی است از اینکه همه در کنار هم در مساوات می مانیم.


تقدیر شهردار تهران از پرسنل بهشت زهرا(س)


در این مراسم پیروز حناچی طی سخنانی با تشکر از زحمات پرسنل بهشت زهرا(س) گفت: کارمندان بهشت زهرا هر روز به مردمی که دچار مصیبت شده‌اند خدمات می دهند؛ در سخت ترین شرایط کشور و شهر تهران این سرویس ها قطع نشده و در موارد حاد محدود به حریم شهر تهران هم نبوده است. بیش از 50 سال این خدمات ادامه داشته است.


شهردار تهران تأکید کرد: بهشت زهرا(س) یکی از منظم ترین و رضایت بخش ترین سازمان های شهرداری تهران بوده و نظرسنجی ها هم همین را نشان می دهد. از همه مهمتر اینکه مزین به عزیزانی است که پیش و پس از پیروزی انقلاب و در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند و امام راحل که این شهیدان را در دل خودش جای داده است.


مرکز ایزوله بهشت زهرا در حال ساخت است


سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) نیز در این مراسم گفت: بهشت زهرا سالیانه 60 هزار متوفی را پذیرش می کند که یک پنجم ظرفیت کشور است. تا امروز بالغ بر یک میلیون و 700 هزار نفر در سایت بهشت زهرا(س) پذیرش شده اند. بهشت زهرا مدفن 30 هزار شهید است که چهار هزار نفر آنها شهدای گمنام و 250 شهید مدافع حرم هستند. دو هزار و 500 نفر از مشاهیر، نام آوران و بزرگان این سرزمین در بهشت زهرا دفن هستند.


خال افزود: نوسازی کامل آمبولانس های شهر تهران و داخل بهشت زهرا(س)، بازسازی پنج آرامستان تاریخی شهر تهران، مکان یابی آرامستان های شهر تهران، بزرگترین هوشمند سازی تاریخ بهشت زهرا، افتتاح ورزشگاه، حل مشکل قطعه هنرمندان و شهدای مدافع حرم از جمله پروژه های اجرا شده در دوره جدید مدیریت شهری برای بهشت زهرا(س) بوده است.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر