صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۰ - ۲۶ تير ۱۳۹۹
شیوع کرونا در جهان؛

کرونا جان 140 هزار آمریکایی را گرفت/ افزایش آمار بیکاری در اروپا

شیوع ویروس کرونا در آمریکا باعث شد بیش از ۱۴۰ هزار نفر از مردم این کشور جان خود را از دست دهند.
کد خبر : 502071

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، طبق آمارهای رسمی ارائه‌‌شده از سوی وب‌سایت «ورلدومیترز» (worldometers)، تاکنون ۱۳ میلیون و 706 هزار و 50 نفر به این ویروس مبتلا شد‌ه‌اند و 587 هزار و 144 نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین 8 میلیون و 166 هزار و 465 نفر بهبود یافته‌اند. آمریکا همچون هفته‌ها و ماه‌های گذشته در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان این ویروس قرار دارد.



برزیل با ثبت یک میلیون و 970 هزار و 909 مبتلا به کرونا در جایگاه دوم، هند با 970 هزار و 596 نفر در رتبه سوم، روسیه با 752 هزار و 797 نفر در جایگاه چهارم و پرو با 337 هزار و 724 نفر در جایگاه پنجم کشورهای دارای بیشترین میزان ابتلا به این ویروس در جهان قرار دارند. انگلیس پس از چند روز کاهش آمار مبتلایان، بار دیگر در جمع 10 کشور نخست جهان از نظر میزان افراد مبتلا قرار گرفت. 



۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا




بیشتر بخوانید:


جدال بر سر ماسک در آمریکا




ترامپ در نظرسنجی‌ها از بایدن عقب افتاد


افزایش نارضایتی مردم از سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در مواجهه با شیوع کرونا باعث شد تا در نظرسنجی‌ها ۱۱ درصد از جو بایدن عقب بیفتد. طبق نظرسنجی جدید وال‌استریت‌ژورنال، ۵۱ درصد شرکت‌کنندگان اعلام کرده‌اند به بایدن رأی خواهند داد و ۴۰ درصد دیگر نیز می‌گویند به ترامپ رأی می‌دهند.



دونالد ترامپ و جو بایدن


محبوبیت ترامپ با سه درصد کاهش نسبت به ماه گذشته به ۴۲ درصد رسیده و ۵۹ درصد نیز اعلام کرده‌اند از عملکرد دولت ترامپ در مقابله با کرونا ناراضی‌اند.


مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا سه میلیون و 617 هزار و 40 نفر و مجموع قربانیان ۱۴۰ هزار و 150 نفر گزارش شده است.


«ژائیر بولسونارو»، رئیس‌جمهور برزیل یک هفته پس از آزمایش مثبت اول خود برای ویروس کرونا اعلام کرد که نتیجه آزمایش دوم او نیز مثبت شده است.


وی هفته پيش گفته بود علائم دیگر مانند تنگی نفس و از دست دادن حس چشایی را ندارد، اما هنوز برای بازگشت به محل کار نگرانی وجود دارد و در روزهای آینده بار دیگر آزمایش کرونا خواهد داد.



رئیس‌جمهور برزیل از هفته گذشته از محل اقامتش فعالیت‌های دولتی را انجام داده و دیدارهایش را به صورت ویدئوکنفرانس برگزار کرده است.



شیوع کرونا در اروپا


شیوع کرونا باعث از دست رفتن ۶۵۰ هزار فرصت شغلی در انگلیس شده است. همچنین بیش از 2.5 میلیون نفر شامل بیکاران، در این مدت تقاضاهای مرتبط با بیمه بیکاری و مستمری تأمین اجتماعی داشته‌اند.


البته تعداد بیکارشدگان از آنچه برخی ناظران تصور می‌کردند پایین‌تر است، زیرا بسیاری از شرکت‌ها با استفاده از تسهیلات دولتی کارکنان خود را به مرخصی اجباری فرستاده‌اند.


در عین حال اقتصاددانان هشدار می‌دهند اثر کامل همه‌گیری کرونا بر میزان بیکاری چند ماه دیگر و با پایان تسهیلات دولتی نمایان خواهد شد.


اختلاف در تل‌آویو بر سر مواجهه با کرونا


نشست روز گذشته مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی درباره چگونگی مقابله با کرونا بی‌نتیجه پایان یافت و دو حزب «لیکود» به ریاست نخست‌وزیر و «آبی و سفید» به ریاست وزیر جنگ این رژیم، یکدیگر را به بازی سیاسی به جای تمرکز بر بحران متهم کردند.


در هفته‌های اخیر شیوع کرونا در فلسطین اشغالی اوج گرفته و ساکنان شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو و قدس اشغالی با برگزاری تظاهرات، اعتراض خود را به سیاست‌های مختلف نتانیاهو ازجمله طرح اشغال 30 درصدی کرانه باختری، افزایش اختیارات نیروهای امنیتی به بهانه مقابله با ویروس کرونا و تقابل وی با دستگاه قضائی در پرونده‌های فساد نشان می‌دهند.


فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه درباره آخرین آمار ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته گفت: در 24 اخیر 17 نفر جان را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادند و 947 مبتلای جدید نیز شناسایی شده است. به این ترتیب آمار کل فوتی‌ها به 5 هزار و 419 نفر و آمار مبتلایان نیز به 215 هزار و 940 تن افزایش یافته است.


قرنطینه نظامیان آمریکایی در شرق آسیا


رشد اقتصادی چین با وجود شیوع کرونا همچنان ادامه دارد. اقتصاد چین پس از یک افت بی‌سابقه در سه ماهه اول سال جاری میلادی، در سه ماهه دوم رشدی بیش از سه درصد داشته است.


در آغاز سال جاری میلادی و با شیوع ویروس کرونا که برای مهارش در چین محدودیت‌های شدید و قرنطینه اعمال شد، اقتصاد چین منقبض شد.


از سوی دیگر مقام‌های شهری در کره‌جنوبی که خانه بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا خارج از این کشور است، خواستار انجام آزمایش کرونا بر روی سربازان آمریکایی پیش از ورودشان به این شهر شده‌اند.


نیروهای آمریکایی مستقر در کره‌جنوبی  25 مورد ابتلا به کرونا را در میان نیروها و کارمندانشان در دو هفته گذشته گزارش کرده‌اند. ابتلای همه این افراد به محض ورود یا هنگامی که در قرنطینه اجباری دو هفته‌ای به سر می‌بردند، تأیید شد. 


همچنین ۳۶ نظامی آمریکایی در پایگاه «کمپ هانسن»، واقع در استان اوکیناوای ژاپن به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که نشان از افزایش شیوع این بیماری در پایگاه‌های آمریکایی در این کشور دارد. بر این اساس، شمار کل نظامیان آمریکایی مستقر در ژاپن که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند به ۱۳۶ نفر افزایش یافته است.


انتهای پیام/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر