صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نکات مهم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در محل کار+اینفوگرافی

کارمندان به‌دلیل قرار داشتن در معرض سطوح آلوده و ارباب رجوع بیش از سایرین در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند؛ بنابراین رعایت یک سری اصول پیشگیرانه از سوی این افراد امری ضروری است.
کد خبر : 501935

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کارمندان همواره به‌دلیل قرار داشتن در معرض سطوح آلوده و همچنین ارتباط با ارباب رجوع همواره به‌عنوان یکی از آسیب‌پذیرترین اقشار در ابتلا به ویروس کرونا محسوب می‌شوند.



بدین منظور این افراد برای حفظ سلامتشان می‌بایست اصول بهداشتی را به‌طور ویژه رعایت کنند که برخی از مهم‌ترین  موارد پس از رسیدن به منزل بدین شرح است:



  • بلافاصله پس از رسیدن دستان خود را بشویید یا ضدعفونی کنید.

  • تا شستشوی کامل، دستتان را به چشم، دهان، بینی و گوشتان نزنید.

  • بعد از استفاده از سرویس بهداشتی حتماً دستان خود را بشویید.

  • در سرویس‌های بهداشتی از سطل‌های پدالی استفاده کنید.


نکات بهداشتی مهم در استفاده از آسانسور بدین شرح است:



  • به هیچ‌وجه از انگشتانتان برای زدن دکمه آسانسور استفاده نکنید.

  • دکمه‌های آسانسور را با دستمال کاغذی، گوش پاک‌کن یا خلال دندان تمیز فشار دهید.

  • داخل آسانسور رو به در بایستید (روبروی هم قرار نگیرید).


برخی از اصول پیشگیرانه در ادارات نیز عبارتند از:



  • از امکانات غذای بیرون‌بر استفاده نکنید.

  • از لیوان‌های یک‌بار مصرف استفاده کنید.

  • از قندان‌های اشتراکی استفاده نکنید.

  • از دستکش یک‌بار مصرف استفاده کنید

  • در سطل زباله را با دست باز نکنید.

  • دستگیره در و شیر آب را با دستمال کاغذی باز کنید.


انتهای پیام/4105/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر