صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۵۹ - ۲۴ تير ۱۳۹۹

تنش مرزی میان آذربایجان و ارمنستان شدت گرفت

​​​​​​​در سومین روز تنش مرزی میان آذربایجان و ارمنستان، هفت عضو ارتش و یک غیرنظامی آذربایجان و چهار سرباز ارمنستان کشته شدند.
کد خبر : 501789

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، در سومین روز تنش مرزی میان آذربایجان و ارمنستان، هفت عضو ارتش و یک غیرنظامی آذربایجان و چهار سرباز ارمنستان کشته شدند.


کریم ولی اف، معاون وزیر دفاع آذربایجان از حضور یک ژنرال و یک سرهنگ ارتش این کشور در میان کشته‌شدگان درگیری‌های شب گذشته و صبح امروز در منطقه «تاووز» خبر داده است.


وزارتخانه‌های دفاع دو کشور ارمنستان و آذربایجان همچنین روز ۱۴ ژوئیه (۲۴ تیر) با صدور بیانیه‌های جداگانه‌ای، ارتش یکدیگر را به نقض حریم مرزی دو کشور و گشودن آتش به سوی نیروهای طرف مقابل متهم کردند.


هم‌زمان واقف درگاهلی، وزیر دفاع آذربایجان نیز اعلام کرد که ارتش این کشور یک پهپاد متعلق به نیروهای مسلح آذربایجان را ساقط کرده و یک واحد توپخانه را هدف قرار داده است.


این در حالی است که شوشان استپانیان، سخنگوی وزیر دفاع ارمنستان نیز مدعی شد این نیروی دفاع ضدهوایی ارمنستان بوده که یک پهپاد را سرنگون کرده است.


سخنگوی وزیر دفاع آذربایجان با رد اظهارات همتای ارمنستانی خود، ادعاهای این کشور را «غیرواقعی و ساخته و پرداخته مقامات وزارت دفاع ارمنستان» خوانده است.


پیش‌تر در روز دوشنبه ارمنستان اعلام کرده بود که نیروهای آذربایجان هر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه خاک این کشور را هدف شلیک قرار داده‌اند.


با افزایش تنش میان این دو کشور همسایه، محمدجواد ظریف وزارت خارجه ایران اعلام کرد که حاضر است میان دو کشور میانجیگری کند.


درگیری مرزی میان دو کشور استقلال‌یافته از اتحاد جماهیر شوروی پیشین، برای سال‌هاست که ادامه دارد.


تنش میان باکو و ایروان بر سر منطقه قره‌باغ از فوریه سال ۱۹۸۸ میلادی و با اعلام جدایی این منطقه خودمختار از آذربایجان آغاز و به درگیری مسلحانه در فاصله سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۴ میلادی منجر شد.


تلاش‌های بین‌المللی برای حل این مناقشه با همکاری روسیه، آمریکا و فرانسه همچنان ادامه دارد ولی تاکنون به حل نهایی این تنش منجر نشده است.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر