صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۲ - ۲۴ تير ۱۳۹۹
بارکیندو:

بازار نفت در حال متعادل شدن است/ تغییرات چشمگیر در توافق اوپک پلاس محتمل نیست

دبیر کل اوپک گفت: تغییر روند عرضه و تقاضا موجب می‌شود تا گام‌به‌گام به سمت بازاری متعادل نزدیک شویم. ارزیابی بارکیندو حاکی از آن است که اعمال تغییرات چشمگیر در توافق اوپک پلاس محتمل نیست.
کد خبر : 501739

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش در قالب گروهی موسوم به اوپک پلاس از چند ماه گذشته و پس از آنکه بحران کووید-۱۹ یک سوم تقاضای جهان را از بین برد و موجب فروپاشی قیمت‌ها شد، در توافقی تولیدات خود را روزانه ۹.۷ میلیون بشکه کاهش دادند.


قرار است این توافق بعد از ماه جاری اجرا شده و به ۷.۷ میلیون بشکه در روز کاهش یابد البته تصمیم نهایی هنوز گرفته نشده است. براین اساس، هیئتی موسوم به کمیته نظارت وزارتی مشترک (JMMC) چهارشنبه هفته جاری در خصوص مرحله بعدی کاهش تولیدات تصمیم‌گیری خواهد کرد.


در این بین، «محمد بارکیندو» دبیر کل اوپک گفت: بازگشایی تدریجی اقتصاد و فعالیت‌های اجتماعی سراسر جهان، احیای تقاضا را که به شدت ضروری بود، فراهم کرد و این در حالی است که کاهش تولیدات روند افزایش موجودی انبارها را معکوس کرد.


وی ادامه داد: این روندها در عرضه و تقاضا به ما کمک می‌کند تا گام‌به‌گام به سمت بازاری متعادل نزدیک شویم. ارزیابی بارکیندو حاکی از آن است که اعمال تغییرات چشمگیر در توافق اوپک پلاس محتمل نیست.


با این حال، منابع اوپک پلاس ماه گذشته به رویترز گفتند که اوپک و روسیه احتمالاً از آگوست کاهش تولیدات را تسهیل می‌کنند. نفت پس از رسیدن به کف ۲۱ ساله خود در آوریل با بشکه‌ای ۱۶ دلار، حالا به حدود ۴۳ دلار رسیده است.


با توجه به اینکه عراق و سایر کشورها نسبت به جبران عدم کاهش تولیدات در ماه‌های مه و ژوئن، متعهد شده‌اند، افزایش واقعی تولیدات نمی‌تواند کمتر از دو میلیون بشکه در روز باشد. همچنین صادرات نفت عربستان سعودی در جولای همچنان بدون تغییر باقی خواهد ماند، زیرا ریاض قصد دارد تولیدات اضافی خود را در خاک خود به مصرف برساند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر