صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۳ - ۲۳ تير ۱۳۹۹

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در فروشگاه‌های موادغذایی چگونه است؟

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در فروشگاه‌های موادغذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپرمارکت از سوی ستاد پیشگیری و مراقبت از کرونا اعلام شد.
کد خبر : 501332

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گام دوم مبارزه با ویروس کرونا در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در  فروشگاه‌های موادغذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپرمارکت اعلام شد.


بخشی از دستورالعمل‌های رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در فروشگاه‌های موادغذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپرمارکت بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است: 



  • از محافظ یا شیلدهای محافظتی (پلاستیکی یا شیشه‌ای) برای میز صندوق‌دار و نوار نقاله متحرک یا پیشخوان فروش استفاده شود.



  • تمامی صندوق‌های فروشگاه مجهز به کاور پلاستیکی جداکننده باشند.



  • تمامی کارکنان باید از ماسک و شیلد (محافظ پلاستیکی) استفاده کنند.



  • پرداخت پول فقط از طریق الکترونیکی انجام شود.



  • تب سنجی مشتریان قبل از ورودانجام و از ورود افراد با تب بالای 37/8 درجه جلوگیری شود.



  • دستکش یکبار مصرف در اختیار مشتریان قرار داده شود.



  • از طریق کنترل، تعداد افراد ورودی به فروشگاه از ایجاد صف‌های طویل در جلو صندوق‌دار جلوگیری شود.



  • در صف‌های صندوق فاصله یک‌متر رعایت شود.


راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی در موادغذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپرمارکت مواردی را به‌منظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از: 



  • در صورت سرو غذای گرم توسط شاغلین، میز غذاخوری بایستی از پوشش یک‌بار مصرف استفاده شود و بعد از هر بار مصرف تعویض شود.



  • از دستمال مشترک برای تمیز کردن قفسه، ویترین و یخچال استفاده نشود.


 



  • لازم است در فروشگاه‌های مواد غذایی سطل‌های دردار پدالی به تعداد کافی پیش‌بینی‌ شود.


انتهای پیام/ ۴۱۰۵


انتهای پیام/

ارسال نظر