صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۶ - ۲۱ تير ۱۳۹۹

راهنما خرید سرویس قابلمه

اگر قصد خرید سرویس قابلمه دارید نکات زیادی هست که باید به آن توجه کنید.
کد خبر : 500908

به گزارش واحد بازرگانی خبرگزاری آنا، اگر قصد خرید سرویس قابلمه دارید نکات زیادی هست که باید به آن توجه کنید. برخلاف نظر خیلی ها که خرید سرویس قابلمه را کاری ساده می‌پندارند این کار باید با حساسیت خاصی انجام شود زیرا که به طور غیر مستقیم به سلامت بدنی ما مرتبط است.سرویس قابلمه ها علاوه بر مارک رنگ و تعداد قابلمه های موجود در سرویس از لحاظ مواد سازنده هم با همدیگر تفاوت دارند که نکته اصلی که باید به آن توجه شود مواد سازنده آن است این مواد اگر به گونه‌ای نباشند که حرارت را به طور یکنواخت پخش کنند موجب سوختن غذا شما می شود و یا اگر از مواد مضری در ساخت سرویس قابلمه استفاده شده باشد می‌تواند سلامت شما را به خطر بیندازد .قابلمه ها در جنس های مختلفی به بازار عرضه شده اند که با همدیگر چند مورد از آنها را بررسی می کنیم .ناگفته نماند که قیمت سرویس قابلمه تحت تاثیر جنس ساخته شده و تعداد قطعات همراه آن است .( اگر می خواهید خرید خود را با قیمت مناسب تر انجام بدهید بد نیست قیمت سرویس قابلمه در بانه را نیز قبل از اقدام به خرید چک کنید )


قابلمه های تفلون


قابلمه های تفلون از محبوبیت خاصی در بین خانم های خانه دار برخوردارند اما در واقعیت انتخاب مناسبی به حساب نمی آید.زیرا که این قابلمه پتانسیل وارد کردن مواد سازنده خود به غذا را دارد و در طولانی مدت می تواند برای ما ایجاد مریضی کند تقریباً می‌توان گفت که در کشور ما این نوع قابلمه بیشترین مصرف را دارد به این دلیل که برای پخت و پز کمترین روغن را نیاز دارد و هم غذا به آن نمی چسبد اما اگر از این نوع قابلمه استفاده میکنید باید همواره مواظب باشد که سطح آن را خراش ندهید زیرا خراش های موجود در قابلمه می تواند زیان بار باشد.


قابلمه های چدن


چدن فلز سنگینی است اما در مقابل از عمری طولانی برخوردار است در مقابل حرارت بالا مقاوم هستند و برای پخت طولانی و یکنواخت جنس خوبی است.چدن حرارت را برای مدت زمان طولانی تری به نسبت سایر مواد در خود نگه می دارد .اما مواظب باشید که در برخی از مغازه ها قابلمه هایی از جنس آلومینیوم خشک را به اسم چدن میفروشند و فقط رویه ای از آنها را با چدن می پوشاند.



قابلمه های استیل


قابلمه های استیل یکی از سالم ترین نوع قابلمه ها هستند معمولاً مدت طولانی عمر می کنند و زنگ نمی زنند با غذا قاطی نمی شوند اما یکی از ایراد آنها را میتوان انتقال مستقیم دما به غذا دانست که منجر به سوختن سریع غذا در آنها می‌شود پس اگر در خانه از قابلمه های استیل استفاده می کنید باید بیشتر حواس خود را به غذا معطوف کنید.البته ناگفته نماند که جنس استیل بیشتر برای پخت غذاهای آبدار مناسب است.غذاهایی که به کف این نوع سرویس می‌چسبند با سرکه به راحتی قابل پاک شدن هستند و قیمت آنها به نسبت سایر جنس ها مناسب تر است.


قابلمه های سرامیکی


این قابلمه جدیدترین نوع سرویس آشپزخانه است، دارای روکش نچسب و بدون ترکیبات مضر و تا حدی مقاوم به خوردگی و خراش است. ولی باید مراقب بود تا تکه های آن وارد غذا نشود. دارای بدنه و کف چندین لایه هستند که لایه سرامیک یکی از لایه های بدنه قابلمه است. حرارت را به خوبی پخش و منتقل می کنند. قیمت نسبتاً بالایی دارند به همین دلیل در استفاده از آنها باید کمی دقت بیشتری کنید.


نکته
باید بسیار دقت كرد كه این روكش ساییده و تكه‌های آن وارد غذا نشود زیرا بسیار آسیب‌زاست.



قابلمه های گرانیتی


دربین قابلمه های مختلف که به نچسپ معروف هستند از همه بادوام تر و سخت تر است گرانیت همان سنگ خارا است که باید بارها و بارها شنیده باشید. به خاطر جنس خاص خود گرما را در خود نگه می دارد و غذا در آن خیلی دیر تر به نسبت سایر ظروف می سوزد به دلیل نچسب بودن این جنس تمیز کردن آن بسیار ساده است و همچنین مقدار روغن بسیار کمی را می‌خواهد و چون ماده ای طبیعی است طعم غذا را تغییر نمی دهد و می توان آنرا جنسی سالم دانست .


 


جنس هایی که تا الان معرفی کردیم از جنس های بیشتر آشنا در بازار هستند که تقریباً همه ما آنها را یا می شناسیم یا بارهای بار اسمشان را شنیده ایم .اما جنس های مختلف دیگری هم هستند که به نسبت مصرف آنها کمتر است اما آنها هم مزایا و معایب خاص خود را دارند .مثلاً سرویس های آلومینیومی که استفاده از آنها به هیچ عنوان توصیه نمی شود چرا که جنس آلومینیوم برای سلامتی انسان ضرر دارد علاوه بر این جنس آلومینیوم م به ضربه حساس است و سریع تغییر شکل میدهد. یکی دیگر از سرویس های موجود در بازار قابلمه های مسی هستند که حرارت را به خوبی و یکسان پخش می کند مس با مواد غذایی اسیدی و شور واکنش نشان می دهد و منجر به تغییر طعم غذا می شود .جالب است بدانید که این نوع قابلمه در بازار به شکل کیلویی فروخته می شود و کار دست هنرمندان ایرانی است. البته برندهای دیگری هم سرویس های قابلمه با این جنس عرضه کرده اند ولی قطعا کار دست چیز دیگر است!


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: رپرتاژ
ارسال نظر