صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۸ - ۲۵ آبان ۱۳۹۴

گرامیداشت شعر آیینی با عنوان «از غدیر تا نینوا» در واحد اسلامشهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر گفت: در میان تاریخ وسیع شعر و شاعری، تنها اشعاری که به ارزش‌های عمیق انسانی پیوند خورده‌اند، ماندگار و جاودان خواهند بود.
کد خبر : 50082

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمودرضا اسفندیار در مراسم گرامیداشت شعر آیینی از غدیر تا نینوا که صبح امروز به همت کانون ادبی نسل باران و همکاری مدیریت فرهنگی اجتماعی واحد اسلامشهر با حضور سعید بیابانکی، استادان و جمعی از دانشجویان در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد؛ با توجه به جایگاه والای شعر و شاعر آیینی؛ استعداد و توان سرودن اشعار آیینی را برکت و نعمتی ارزشمند از سوی حضرت باریتعالی دانست که در خدمت اندیشه های والا بوده و ماموریت آن ترویج و تبلیغ ارزش های دینی و ایمانی است.


وی تاریخ شعر را به بلندای تاریخ بشر دانست و خاطرنشان کرد: در میان این تاریخ وسیع شعر و شاعری؛ تنها اشعاری که به ارزشهای عمیق انسانی پیوند خورده و اجین شوند؛ ماندگار و جاودان خواهند بود.


اسفندیار با بیان تاریخچه‌ای از شعر آیینی؛ اصحاب حضرت رسول اکرم (ص) را که از بدو اسلام در مقابل اشعاری که درراستای هجو و نفی اسلام و پیامبر اکرم (س) بیان می‌شد؛ تمام استعداد و توان خود را در خدمت به اسلام به کار گرفته و از ابتدا سلاح کارآمدشان را در مسیر صحیح خود به کار می گرفتند؛ نخستین شاعران آیینی دانسته و معرفی کرد.


وی تمام محتوا و مضامین شعر آیینی را ستودن، وصف و بارز کردن زیباییهای مطلق خواند و خطاب به حاضران گفت: یکی از جنبه‌های زیبایی مطلق در فرهنگ ما اولیای دین هستند و چه چیزی ارزشمندتر از سرودن اشعار در وصف ایشان!.


اسفندیار خطاب به شاعران حاضر در این مراسم با تاکید بر بهره گیری از استعداد والای خود در راستای ترویج فرهنگ و ارزشهای دین مبین اسلام ابراز امیدواری کرد: امیدواریم که خداوند به تمام شاعران آیینی توفیق بیش از پیش برای معرفی فرهنگ نورانی اسلام و نورانیت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) عنایت کند.


این مراسم با شعرخوانی استاد بیابانکی از شعرای برجسته کشور و چند تن از دانشجویان شاعر واحد اسلامشهر ادامه و با شعرخوانی کودک خردسال طناز غفاری ادامه و با تجلیل از اشعار برگزیده آیینی پایان یافت.


انتهای پیام/

ارسال نظر