صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۷ - ۱۹ تير ۱۳۹۹
شیوع کرونا در جهان؛

بیش از 12 میلیون نفر در جهان به کرونا مبتلا شده‌اند/ انتقاد از سیاست ترامپ در قبال سازمان جهانی بهداشت

تاکنون بیش از ۱۲ میلیون نفر از مردم جهان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند.
کد خبر : 500587

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، آمارهای رسمی منتشرشده از میزان شیوع کرونا در جهان نشان می‌دهند تاکنون 12 میلیون و 180 هزار و 832 نفر مبتلا شده و 552 هزار و 394 نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین 7 میلیون و 81 هزار و 410 نفر بهبود یافته‌اند. آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان این ویروس قرار دارد.



برزیل با ثبت یک میلیون و 716 هزار و 196 نفر در جایگاه دوم قرار گرفت و هند با پشت سر گذاشتن روسیه، به سومین کشور درگیر با معضل ویروس کرونا تبدیل شد. در هند 769 هزار و 257 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند. روسیه با 707 هزار و 301 نفر در جایگاه چهارم و پرو با 312 هزار و 911 نفر در جایگاه پنجم کشورهای دارای بیشترین میزان ابتلا به کرونا در جهان قرار دارند. 



10 کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا 




بیشتر بخوانید:


تبعات نگه‌داشتن دانش‌آموزان در خانه از خطر کرونا بیشتر است




با بررسی روند تعداد فوتی‌ها در کشورهای مختلف متوجه می‌شویم مرگ‌ومیر بر اثر کرونا در اروپا به‌طور نسبی فروکش کرده و موج جدیدی در جنوب قاره آسیا و آمریکا به‌وجود آمده است. آمریکا تنها کشوری است که در هر دو موج شیوع کرونا در دنیا، جایگاه خود را در کشورهای با آمار فوتی بالا حفظ کرده است.


با وجود این، سازمان بهداشت جهانی هشدار داد نقطه اوج آلودگی جهان به کرونا هنوز در راه است. هشدار دیگر سازمان مذکور این است که ویروس کرونا به‌وسیله ذرات معلق در هوا نیز منتقل می‌شود. 


انتقاد پلوسی از تصمیم ترامپ برای خروج از سازمان جهانی بهداشت 


دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه به‌طور رسمی از خروج کشورش از سازمان جهانی بهداشت خبر داد؛ موضوعی که واکنش منفی بسیاری از محافل داخلی و بین‌المللی را به همراه داشت و نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و از اعضای حزب دموکرات با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: خروج رسمی رئیس‌جمهور آمریکا از سازمان جهانی بهداشت در حالی که این سازمان در حال هماهنگ‌سازی مبارزه جهانی با بیماری کووید-۱۹ است، اقدامی بی‌معنا به‌شمار می‌رود.



نانسی پلوسی و دونالد ترامپ 


وی افزود: درحالی‌که میلیون‌ها نفر جان‌شان در خطر است، رئیس‌جمهور آمریکا در حال فلج کردن تلاش‌های جهانی برای شکست این ویروس است.


در عین حال روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش کرد: کمبود تجهیزات مقابله با کرونا در آمریکا در حال شدت گرفتن است. با شدت گرفتن موارد ابتلا به کرونا در سراسر کشور، بیمارستان‌ها، خانه‌های سالمندان و مراکز درمانی خصوصی با مشکل مواجه شده‌اند.


تاکنون در آمریکا 3 میلیون و 159 هزار و 414 نفر به کرونا مبتلا و 134 هزار و 867 نفر دیگر براثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. 


قرنطینه کامل سربازان یک یگان ارتش رژیم صهیونیستی 


رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش کردند، به‌دنبال ابتلای شماری از نظامیان این رژیم با بیمار مبتلا به کرونا همه سربازان یگان نظامی «نحشون» قرنطینه شدند. 


همه نظامیان این واحد برای قرنطینه به پایگاهی در ارتفاعات جولان اشغالی منتقل شدند. 



تاکنون ۷ هزار و ۸۰۹ نظامی رژیم صهیونیستی به‌دلیل ابتلا به کرونا قرنطینه شده‌اند. 



از سوی دیگر نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی امروز با بی‌اعتنایی به وضعیت قرنطینه شهرها و روستاها در کرانه باختری به مناطق مختلف آن حمله و شماری از شهروندان ازجمله رئیس کمیته بازسازی مسجدالاقصی را بازداشت کردند.


فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه درباره آمار 24 ساعت اخیر ویروس کرونا در ترکیه عنوان کرد: در شبانه‌روز گذشته 22 نفر جان خود را از دست دادند و یک‌هزار و 48 نفر دیگر نیز به کرونا مبتلا شده‌اند. به این ترتیب آمار فوتی‌های ناشی از کرونا به 5 هزار و 282 نفر و آمار مبتلایان به 208 هزار و 938 نفر افزایش یافته است.


اعلام آمادگی چین برای انجام تحقیقات درباره منشأ شیوع کرونا


«ژائو لیجان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در پاسخ به سؤالی درباره اعزام کارشناسان سازمان جهانی بهداشت برای تحقیق در پرونده منشأ شیوع کرونا گفت: ردیابی منشأ ویروس کار پیچیده علمی است که باید به‌وسیله دانشمندان و متخصصان پزشکی انجام شود.


سخنگوی وزارت امور خارجه چین با نقل سخنانی از رئیس‌جمهور این کشور گفت پکن از انجام تحقیقات بین‌المللی در زمینه منشأ ویروس کرونا و روش‌های انتقال آن حمایت می‌کند.


انتهای پیام/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر