صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۳۵ - ۱۸ تير ۱۳۹۹

سازو کار بخشودگی جرائم مالياتی سال 99 + جزئیات

بخشنامه سازمان امور مالیاتی درخصوص بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش موضوع قانون مالیاتهای مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده روز بیستم خرداد ماه توسط رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور ابلاغ شد.
کد خبر : 500360

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در سال جاری به دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونا، دامنه این بخشودگی از بنگاه های تولیدی، به بنگاه های تولید کالا و خدمات گسترش پیدا کرده تا مودیان بیشتری مشمول این بخشودگی بشوند.
اعمال بخشودگی جرائم برای هر یک از سنوات یا دوره ها در هر منبع با پرداخت بدهی قطعی آن سال یا دوره امکان پذیر می باشد، مودیان محترم موظفند درخواست بخشودگی جرائم را به ادارات امور مالیاتی ذیربط تسلیم نمایند. ادارت امور مالیاتی نیز تا میزان مندرج در ماده 1 دستورالعمل ابلاغی ضرورتی به تهیه و تنظیم فرم بخشودگی جرائم ندارند و صرفا با دستور رئیس امور مالیاتی ذی ربط می توانند نسبت به اعمال بخشودگی جرائم اقدام نمایند.


شرط لازم برای بخشودگی
 شرط لازم برای برخورداری از این بخشودگی برای عملکرد سال های 91 لغایت 94، پرداخت بدهی مالیات عملکرد آن سال می باشد و برای سالهای 95 به بعد شرط برخورداری از بخشودگی جرائم موضوع ماده 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم، ارسال فهرست صورت معاملات هر یک از سالهای مذکور می باشد.


در صورتی که تمام یا بخشی از فهرست معاملات سنوات اخیرالذکر بنا به دلائل خارج از اختیار مودی، ارائه نگردیده باشد که با تشخیص مدیرکل تعیین می گردد، بخشودگی جرائم یاد شده به شرط پرداخت مانده بدهی عملکرد سال مربوطه به ایشان بخشودگی جرائم در هر منبع برای هر سال یا دوره، حسب مورد در سال 99 در صورت پرداخت مانده بدهی(اصل بدهی، جرائم غیر قابل بخشش و آن جرائمی که مورد بخشودگی واقع نشده است) طبق ماده یک دستورالعمل سازمان حداکثر تا مبلغ 50،000،000،000 ریال به این شرح می باشد:



  • در صورت پرداخت مانده بدهی طبق برگه قطعی ابلاغ شده تا پایان دیماه سال 1398 حداکثر تا تاریخ 31 خرداد ماه 99 برای واحدهای تولیدی نود درصد(90%) و برای سایر مودیان هشتاد درصد(80%) می باشد.

  • پرداخت مانده بدهی طبق برگه قطعی ابلاغ شده از اول بهمن ماه 98 تا 31 خرداد ماه 99 حداکثر تا پایان تیرماه سالجاری به میزان صد در صد(%100) و پرداخت مانده بدهی طبق برگ قطعی ابلاغ شده از تاریخ اول تیرماه 99، حداکثر ظرف یک ماه پس از ابلاغ برگ قطعی، به میزان صددرصد(100%) می باشد.

  • در صورت پرداخت مانده بدهی قطعی شده پس از مهلت های تعیین شده به شرح فوق به ازای هر ماه دو درصد از بخشودگی های فوق تا پایان سال کسر خواهد شد.


این مهلت ها برای اشخاص با موضوع فعالیت ذیل تعیین می‌گردد:
۱- مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها ، طباخی ماه تالارهای پذیرایی، قهوه خانه‌های اغذیه فروشی‌ها
۲- مراکز مربوط به گردشگری شامل: هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری مهمان پذیر ها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی، خدمات بین راهی، موزه‌ها و زائرسراها
۳- حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و در پایی
۴- دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی
۵- مراکز، باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی
۶- مراکز و مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای
۷- مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی
۸- آموزشگاه‌های رانندگی، آرایشگاهها و سالن‌های زیبایی


مالیات را زودتر پرداخت کنید، پاداش بگیرید
در قانون قبلی، طرحی داشتیم که اگر مودی، مالیات تعیین و برآورد شده خود را زودتر می پرداخت، به ازای هر ماه، یک درصد پاداش به وی تعلق می گرفت که الان، طبق قانون، این رقم با۵۰ درصد افزایش، به یک و نیم درصد رسیده است. یعنی اگر مودی در طول ۱۲ ماه، زودتر مالیات خود را بدهد، در مجموع یک سال از ۱۸ درصد پاداش برخوردار خواهد شد که این پاداش، حتی از نرخ سود سپرده بانکی هم سه درصد بیشتر است.


 


انتهای پیام/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر