تشکیل تیمهای امدادی زنان به عنوان مکمل مردان در زمان وقوع حوادث
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، فرحناز رافع در چهاردهمین نشست مشاوران امور بانوان دستگاه های اجرایی، برنامه های سلامت محور را یکی از مهمترین محورهای فعالیت جمعیت هلال احمر دانست و گفت: در حوزه برنامه های سلامت محور به زنان آسیب دیده و زنان سرپرست خانوار توجه ویژه ای داریم به طوری که ارتقاء سلامت جسم و روح آنان را در دستور کار این جمعیت قرار داده ایم. بر همین اساس تشکیل تیم های امداد و نجات زنان در سراسر کشور یکی از اقداماتی است که می توانیم به وسیله آن زنان را به عنوان نیروهای مکمل مردان در سوانح و حوادث آماده سازیم.
وی حضور زنان در تیم های امداد و نجات را برای کاهش آسیب های اجتماعی بسیار موثر دانست و گفت: یکی دیگر از محورهای فعالیت جمعیت هلال احمر پیشگیری از آسیب های اجتماعی و آسیب های حین حوادث است و ما می کوشیم با توسعه کمی و کیفی در راستای حضور زنان و آگاهسازی، حساسیتزدایی و مشارکت در کمک رسانی به جامعه گام برداریم.
مشاور امور بانوان جمعیت هلال احمر یادآور شد: در راستای فعالیت های بشر دوستانه برنامه های آموزشی را برای زنان در نظر گرفتیم به طوری که می توانیم علاوه بر توانمندسازی زنان از ظرفیت سازمان های مردمنهاد نیز استفاده کنیم به طوری که با راه اندازی بازارچه های خیریه در سراسر کشور و همچنین در روستاها می توانیم بخشی از هزینه های درمانی کودکان سرطانی و بیماران صعب العلاج را تامین کنیم.
رافع ادامه داد: یکی از برنامه های مهم جمعیت هلال احمر در حوزه پیشگیری سرطان های شایع بین زنان، آموزش اقدامات پیشگیرانه برای زنان در مناطق کمتر توسعه یافته و سکونتگاه های غیر رسمی است.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در بین نسل جوان و ارتقاء آموزش بین زنان کارمند از دیگر محورهای فعالیت جمعیت هلال احمر است و ما می کوشیم هر خانواده یک امدادگر داشته باشد و در این زمینه نیز برنامه های آموزشی بسیاری طراحی و تدوین شده است.
انتهای پیام/