صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۱ - ۱۶ تير ۱۳۹۹
در نامه معاونان آموزشی وزارت بهداشت به دانشگاه‌ها مطرح شد؛

ضرورت همکاری گروه‌های آموزشی و تحقیقاتی در تربیت دانشجویان دکتری

معاونان آموزشی و تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ارسال نامه‌ای به دانشگاه‌ها، خواستار همکاری گروه‌های آموزشی و مراکز تحقیقاتی در تربیت دانشجویان دکترای تخصصی شدند.
کد خبر : 499916

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، معاونان آموزشی و تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ارسال نامه‌ای به دانشگاه‌ها، خواستار همکاری گروه‌های آموزشی و مراکز تحقیقاتی در تربیت دانشجویان دکترای تخصصی شدند.


در متن این نامه آمده است:


تربیت نیروی انسانی توانمند و باکفایت از مبانی توسعه علمی کشور بوده و در این بین تربیت دانش آموختگانی با مهارت‌های لازم در حیطه‌های آموزشی، تحقیقاتی، مدیریتی، اجرایی و پاسخگو به نیازهای ملی و اجتماعی در مقاطعی همانند دکترای تخصصی (Ph.D) به لحاظ نقشی که در توسعه علمی و فناوری کشور ایفا می‌کنند، از اهمیتی دو چندان برخوردار است.


در سال‌های اخیر از لحاظ کمی در تأمین دانش‌آموختگان مورد نیاز در مقطع دکترای تخصصی (Ph.D) گام‌های بلندی برداشته شده و در اکثر رشته‌ها تا سرحد خودکفایی و در مواردی فراتر از نیاز کشور اقدام شده و به نظر می‌رسد توجه به ارتقای کیفیت این دوره‌ها از اولویتی ویژه برخوردار است. در این راستا همکاری گروه‌های آموزشی و مراکز تحقیقاتی بسیار تعیین‌کننده و موثر خواهد بود.


مقتضی است از گروه‌های آموزشی که دارای ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع دکترای تخصصی (Ph.D) هستند، خواسته شود در اولین فرصت ممکن ضمن عقد تفاهم‌نامه با یکی از مراکز تحقیقاتی مرتبط با وظایف آموزشی و پژوهشی گروه آموزشی بر اساس مأموریت‌های ملی و بین‌المللی، نسبت به تعیین حیطه‌های فعالیت مشترک برای پذیرش دانشجو در این مقطع اقدام کنند.


بدیهی است در سال جاری اولویت با پذیرش و تکمیل ظرفیت با رشته‌هایی خواهد بود که تفاهم‌نامه مشترک فی‌مابین گروه آموزشی و مرکز تحقیقات مرتبط منعقد شده و به این حوزه اعلام شود و به منظور استفاده بهینه و مؤثر از امکانات و نیروی انسانی موجود از سال آتی پذیرش دانشجو در این مقطع صرفاً در قبال انعقاد تفاهم‌نامه ذکر شده صورت خواهد پذیرفت.


با توجه به اهمیت موضوع انتظار دارد با نظارت مستمر رؤسای محترم دانشگاه‌ها و پیگیری بی‌وقفه معاونان محترم آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها و همچنین همکاری گروه‌های آموزشی و مراکز تحقیقاتی و تلاش مستمر اعضای محترم هیئت علمی شاهد دستاوردهای قابل توجهی در زمینه آموزش، تحقیقات و فناوری برای کشور بوده و ارتقای علمی کشور را بیش از پیش فراهم آوریم.


این نامه به امضای علی‌اکبر حق‌دوست، معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی و رضا ملک‌زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت رسیده است.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر