صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۷ - ۲۵ آبان ۱۳۹۴

وزیر کشور: از دستگیری هکرها اطلاعی ندارم

وزیر کشور در باره دستگیری هکرها گفت: به عنوان رئیس شورای امنیت کشور از دستگیری هکرها خبر ندارم اما اگر افرادی دستگیر شدند حتما در مجاری قانونی بوده است.
کد خبر : 49980

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عبدالرضا رحمانی‌فضلی امروز -دوشنبه- در نشست خبری خود با رسانه‌های خارجی ادامه داد: ایران در حوزه سایبری از توانمندی بالایی برخوردار است و حضور در این عرصه را حق قانونی خود می‌داند، همچنین حق قانونی خود می‌دانیم که از تمام امکانات در جهت ارتقای امنیت استفاده کنیم.


مقابله با تروریسم متناسب با قوانین بین‌المللی


رئیس شورای امنیت کشور درباره حادثه تروریستی در کشورهای مختلف نیز اظهار کرد: تروریست از دید ما محکوم است و به نفع همه است که متناسب با قوانین بین‌المللی با این مقوله برخورد شود.


رحمانی‌فضلی درباره اصلاحات قانون انتخابات گفت: تغییرات انجام‌شده در قانون انتخابات مناسب بود و لازم بود برای همزمانی دو انتخابات یک اصلاحاتی صورت بگیرد.


وی به لایحه شفاف‌سازی منابع مالی داوطلبان برای تبلیغات نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به بحث دخالت پول‌های کثیف در حوزه‌های مختلف، در سیاست‌های کلی انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت نظام هم تصویب شد که شفافیت مالی وجود داشته باشد.


وزیر کشور ادامه داد: دولت هم برای شفاف‌سازی منابع مالی، لایحه‌ای به مجلس داد و انتظار داریم مجلس در دستور کار قرار دهد تا موضوع منابع مالی را تحت نظر داشته باشیم و این در تمام کشورها مرسوم بوده است.


واکنش به احساس ناامنی در مرزها


وزیر کشور در پاسخ به این سوال که ایران درباره هشدار وزیر امور خارجه عراق مبنی بر قصد داعش برای اقدام تروریستی در ایران، فرانسه و آمریکا چه تدبیری اندیشیدید؟ گفت: بر اساس مستندات، ایران همیشه هدف تروریست‌ها بوده است، بنابرایم ما تمامی تهدیدات را رصد می‌کنیم‌.


رحمانی فضلی یادآور شد: ما طرح جامعی برای تقویت امنیت و صیانت از حوزه امنیت داخلی کشور از مرز تا نقاط مختلف کشور داریم که بر اساس آن همه دستگاه‌ها هماهنگ عمل می‌کنند و اگر احساس کنیم که تحولات داخل کشورها از جمله عراق به گونه‌ای باشد که در مرز ایران تهدیدی وجود دارد، حتما عمل خواهیم کرد.


وی اعلام آمادگی کرد: ما آماده‌ایم تا تجربیات خود را به سایر کشورها در حوزه امنیتی منتقل کنیم.



تلاش برای جلوگیری از تضییع حقوق افراد در انتخابات


رحمانی‌فضلی درباره نگرانی‌ها درباره رد صلاحیت‌ها از سوی شورای نگهبان در انتخابات گفت: هرکدام از حوزه‌های اجرا و نظارت وظایفی دارند که باید انجام دهند. در حوزه اجرا یقینا متناسب با قانون، فعالیت خواهیم کرد.


وی افزود: در حوزه نظارت با توجه به قوانین در خصوص صلاحیت، شورای نگهبان نظارت استصوابی خواهد داشت و ما تلاشمان با شورای نگهبان این است که در انتخابات حق کسی ضایع نشود.


وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره اینکه چرا انتخابات پیش رو اهمیت دارد؟ گفت: با توجه به شرایط منطقه‌ای حضور پرشکوه مردم در تعیین سرنوشت، نشانه اعتماد و علاقه و همکاری مردم با حاکمیت است و این یکی از پایه‌های اصلی اقتدار است.


رحمانی فضلی ادامه داد: مردم حق دارند در انتقال قدرت و انتخابات مشارکت و حضور پررنگ داشته باشند و ما به دنبال برگزاری انتخاباتی قانونمند، سالم و باشکوه هستیم.


برگزاری انتخابات الکترونیک در 9 کلانشهر


وی درباره این که برگزار کردن الکترونیکی انتخابات در چه مرحله ای است؟ اظهار کرد: 90 درصد انتخابات الکترونیکی برگزار شده است اما در حوزه اخذ و شمارش نتوانسته بودیم به صورت الکترونیکی در کلانشهرها برگزار کنیم. دولت به دنبال برگزاری تمام الکترونیکی انتخابات است و قرار شد در 9 کلانشهر، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار شود.


حوادث سیلاب‌های نتیجه بی‌توجهی افراد به هشدارها


وزیر کشور در پاسخ به این سوال که موج جدید سرما و بارندگی در پیش است، برای مقابله با حوادث طبیعی مانند سیل چه تمهیداتی پیش‌بینی شده است؟ گفت: سیل و حوادث طبیعی موضوع منحصر به یک کشور نیست و در سیل‌های اخیر افراد به دلیل عدم توجه به هشدارها کشته شدند.


رحمانی‌فضلی ادامه داد: ما کمتر حادثه دیدیم که براثر آوار و ریزش باشد. البته در اسرع وقت کمک‌رسانی را انجام دادیم.


وی درباره پرونده پدیده شاندیز گفت: وزارت کشور به این مسائل ورود نمی‌کند اما چون موضوع اجتماعی شده بود، مسئولیت پرونده به وزارت کشور واگذار شد. در ساخت‌و‌ساز تخلفاتی شده بود که باید رسیدگی و تصمیم‌گیری می‌شد و برخی تخلفات به گونه‌ای بود که هزینه‌های بالایی داشت.


وزیر کشور یادآور شد: جلسات متعددی داشتیم و نهایتا دستورالعملی را تهیه کردیم که در آن موضوع اول این بود که حقوق مردم باید صیانت شود و ساخت و ساز‌های آماده به عنوان سهام به مردم واگذار و متولی پدیده در محاکم با حضور مدعیان حاضر شود و رفع تخلف کند.


رحمانی فضلی گفت: کمیته‌ای در خراسان رضوی با مسئولیت استاندار تشکیل شده است و این موضوع را دنبال می‌کند.


در حال تکمیل . . .


ممنوعیت برخی برندهای خارجی


وزیر کشور همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی برندهای خارجی درخواست حضور در ایران را دارند آیا این موضوع به معنای نفوذ اقتصادی و فرهنگی محسوب می‌شود یا خیر؟ گفت: این موضوع به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارتباط دارد که متولی این امر است.


رحمانی‌فضلی افزود: براساس بخشنامه‌ای، محدودیت‌هایی در این زمینه ایجاد شده که محدودیت‌ها جزء سیاست‌هایی بود که رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد مقاومتی مطرح کردند.


وی ادامه داد: برخی از برندها نیز شاید نظر خاصی داشتند با توجه به حوزه تأثیرگذاری به عنوان نماد یک حوزه مصرفی شرایط ویژه داشتند.


وزیر کشور گفت: برندهای معروف دنیا در حال حاضر در کشور وجود دارد اما برخی برندها با برخی گرایش‌ها و اعمال سیاست‌ها پیوند خورده و به یک نماد تبدیل شده که تشخیص این است در شرایط کنونی ممنوعیت داشته باشند.


بر پایه این گزارش وزیر کشور در ابتدای این نشست خبری گفت: تلاش بر این است که وظایف وزارت کشور که ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی، گسترش فعالیت‌های سیاسی ، تقویت قانون گرایی، حمایت از تشکل های غیر دولتی، حفاظت از مرزها ، توجه به انتظامات و شرایط انتظامی در کلیه شهرها است را به خوبی انجام دهیم.


رحمانی‌فضلی افزود: با انتخاب افراد و اشخاص و همسو با دولت که تجربه مناسب در انجام امور حاکمیتی در سطح استان‌ها را دارند تلاش کرده این تا در اجرای وظایف موفق عمل کنیم.


وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته در بخش انتظامی و نظامی و قضایی شرایط خوبی در کشور وجود داشته است، خاطرنشان کرد: در حوزه سیاست داخلی تلاش شده که بحث احزاب از منظر قانونی گسترش یابد و در حوزه اجتماعی نیز تلاش بر این بوده که هم توانمند سازی دستگاه‌های اجتماعی را مد نظر داشته باشیم و هم آسیب‌شناسی آن را انجام دهیم.


وزیر کشور گفت: در حوزه‌های اقتصادی نیز مانند مسائل اجتماعی به موضوعات مختلفی توجه کرده‌ایم؛ در مورد مساله امنیتی نیز به مرزها توجه ویژه‌ای داشته‌ایم با توجه به تحولات کشورهای عراق ، پاکستان و افغانستان که در شرق و غرب کشور ما وجود دارند تسلط کاملی به امور مرزی داشته‌ایم و مشکلی در مورد امنیت مرزهایمان نداریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر