صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۱۲ تير ۱۳۹۹
رویوران در گفتگو با آنا:

طرح الحاق کرانه باختری اعلام جنگ علیه فلسطینیان است/ نگرانی پادشاه اردن از تاج و تخت خود

یک کارشناس امور منطقه گفت: اگر رژیم صهیونیستی طرح الحاق کرانه باختری را کلید بزند به معنای اعلام جنگ علیه فلسطینیان است و قطعاً مقاومت به آن پاسخ خواهد داد.
کد خبر : 499132

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، در حالی که کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی روز گذشته را برای اجرای طرح الحاق تعیین کرده بودند، «گابی اشکنازی» با اعلام بی‌اطلاعی از زمان اجرا گفت: اطلاع ندارم طرح الحاق (کرانه باختری) اعلام می‌شود یا خیر. زمان اعلام را بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل می‌داند ولی بعید می‌دانم امروز اعلام شود.


وی در مصاحبه با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی افزود: برخی موضوعات بر سر طرح الحاق وجود دارد که باید بررسی شود. 




بیشتر بخوانید:


بی‌اطلاعی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی از زمان اجرای طرح الحاق




موضوعاتی که این وزیر صهیونیست از آن سخن می‌گوید، مقدماتی است که تاکنون فراهم نشده و مشخص است بنیامین نتانیاهو تاکنون نتوانسته اقدامات اولیه را برای اجرای طرح الحاق انجام دهد. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از نشست اخیر خود با اعضای هیئت آمریکایی متشکل از «آوی برکوویتس»، فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا و «دیوید فریدمن»، سفیر این کشور در تل‌آویو گفت: با آمریکایی‌ها درباره تحمیل «حاکمیت اسرائیل» بر بخش‌هایی از کرانه باختری صحبت کردیم؛ بخش‌هایی که تلاش می‌کنیم زمینه‌های الحاق آن را در روزهای آینده فراهم کنیم.


اظهارات نتانیاهو در عمل نشان می‌دهد طرف صهیونیستی و هیئت آمریکایی بر سر انجام مقدمات اجرای طرح الحاق اتفاق نظر ندارند؛ چه اینکه دولت ترامپ در سایه اوضاع داخلی این کشور، با کاهش محبوبیت مردمی مواجه شده و در مقابل، شانس جو بایدن، رقیب انتخاباتی ترامپ برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری افزایش یافته است.


هم‌زمان با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات، رئیس‌جمهور آمریکا در تلاش است تا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد و اجرای طرح الحاق را به‌طور موقت برای مدتی به تعویق بیندازد و به‌دنبال یافتن راهی برای فشار بیشتر علیه فلسطینی‌ها و بازگرداندن آن‌ها به پای میز مذاکرات باشد.


دلایل به تعویق افتادن طرح الحاق


حسین رویوران، کارشناس امور منطقه در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا گفت: اقدام مدنظر نتانیاهو در الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی غیرقانونی است و آنچه آمریکا در چارچوب طرح صلح ادعایی موسوم به «معامله قرن» مطرح و به‌نوعی از اقدام غیرقانونی اسرائیل حمایت کرده است، نمی‌تواند برای جلوگیری از بروز چنین اقدام خلاف قانونی کافی باشد.



حسین رویوران، کارشناس امور منطقه


وی درباره دلایل به تعویق افتادن اقدام خلاف قانون نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد: دلایل متعددی در پس موضوع وجود دارد؛ ازجمله اینکه زمینه‌سازی بخش یا کل کرانه باختری می‌تواند با واکنش جدی جامعه 3 میلیونی فلسطین در کرانه باختری مواجه شود. دوم، اینکه کشورهای سازشکاری مانند اردن و مصر به‌شدت از این اقدام وحشت کردند و حاضر به همکاری نیستند، زیرا اساساً اردن آن را توطئه‌ای علیه خود می‌داند که ممکن است اسرائیل فشارها را بر مردم کرانه باختری آغاز کند و در عمل آن‌ها را به سمت اردن سوق ‌دهد.


این کارشناس امور منطقه تأکید کرد: در حال حاضر 60 درصد جامعه اردن فلسطینی هستند و اگر باقی فلسطینیان نیز به آنجا مهاجرت کنند، بیشتر جامعه اردن فلسطینی خواهد شد. درنهایت، امان نگران است فلسطینیان پناه‌جو در بازه زمانی خاصی عبدالله دوم و خاندان هاشمی را ساقط کنند و رئیس‌جمهوری فلسطینی را بر مسند قدرت بنشانند و اردن را فلسطین دوم بخوانند. 


وی افزود: مصر نیز از اقدام اسرائیل وحشت دارد، زیرا دیدگاه اصلی اسرائیل این است که دولت فلسطینی در غزه و نه در کرانه باختری است و این منطقه باید ضمیمه سرزمین‌های اشغالی شود. آنچه که در ذهن رژیم صهیونیستی می‌گذرد، این است که حدود یک تا یک‌هزار و 500 کیلومتر را تصرف کند و در آنجا دولت فلسطینی تشکیل شود.



بازار عمده رژیم صهیونیستی در اروپاست و اعلام موضع علیه تل‌آویو باعث شده است تا مانعی جدی فراروی کابینه صهیونیستی برای اجرای طرح الحاق قرار بگیرد.



رویوران طرح انتقال فلسطینیان از کرانه باختری به سمت مصر را بخشی از طرح مذکور در مراحل بعد خواند و عنوان کرد: کشورهایی مانند عربستان، بحرین و امارات مشکلات خاص خود را دارند و اقداماتشان لزوماً به معنای حمایت از این‌گونه رفتارها و تصمیمات رژیم صهیونیستی نیست. در این راستا اروپا اعلام کرد اگر طرح الحاق اجرا شود با آن برخورد خواهد کرد و این اقدام غیرقانونی می‌تواند زمینه‌های کاهش همکاری‌های اقتصادی با اسرائیل را فراهم کند. 


این کارشناس امور غرب آسیا درباره پرتاب بیش از 20 موشک گروه‌های مقاومت به دریا در راستای هشدار به رژیم صهیونیستی گفت: جامعه فلسطینی چه در کرانه باختری، نوار غزه و سرزمین‌های اشغالی 1948 جامعه‌ای یکپارچه است و قطعاً مردم فلسطین در غزه نمی‌توانند نسبت به کرانه باختری بی‌تفاوت باشند. اگر اسرائیل طرح الحاق را انجام دهد به معنای اعلام جنگ است و قطعاً جامعه فلسطینی به آن پاسخ خواهد داد.


انتهای پیام/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر