صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۲ - ۱۰ تير ۱۳۹۹
در نشست آنلاین؛

چالش سوم برنامه علمی امنیت و سلامت غذا نظام پایش آزاد مورد بررسی قرار گرفت

نشست بررسی «چالش سوم برنامه علمی امنیت و سلامت غذا» توسط کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد به‌صورت آنلاین برگزار شد.
کد خبر : 498915

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست بررسی چالش سوم برنامه علمی امنیت و سلامت غذا عصر امروز توسط کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد به‌صورت آنلاین برگزار شد.  این برنامه علمی بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) است.


چالش سوم برنامه علمی امنیت و سلامت غذا، « ضعف در الگوی عرضه و تقاضای مواد غذایی» است که هدف غایی این چالش «اصلاح الگوی عرضه و تقاضا در راستای بهبود سطح امنیت و سلامت غذا» است و اهداف عینی این هدف شامل «اصلاح عرضه مواد غذایی» و «اصلاح تقاضا و الگوی مصرف» می‌شود. 



راهبرد هدف عینی اصلاح الگوی عرضه و تقاضا، «توسعه زیرساخت شبکه حمل و نقل» و «مدیریت توزیع و فروش کالا» است؛ همچنین راهبرد هدف عینی اصلاح تقاضا و الگوی مصرف شامل «اصلاح الگوی درآمد و وضعیت اقتصادی جامعه» و «ارتقای سطح فرهنگ سلامت جامعه» می‌شود.


در این نشست لاله فرهنگ متین دبیر کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد، محمد گلی برنامه علمی امنیت و سلامت غذا، نماینده شورای دانشی و امیر غلامی، سعید ملماسی، زهرا عینالو، الهام زارعی، علیرضا شهاب لواسانی، وحید سادات‌پور و ناصر عبادتی از اعضای کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد حضور داشتند و به بحث و گفتگو پرداختند. 


گفتنی است چالش نخست برنامه علمی امنیت و سلامت غذا، شرایط تولید نامناسب فرآورده‌های خام دامی و کشاورزی (کاشت، داشت و برداشت) و چالش دوم آن نیز ناکارآمدی عملیات پس از برداشت و فرآوری مواد غذایی (با رویکرد امنیت و ایمنی) است.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر