صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۹ - ۱۰ تير ۱۳۹۹
مدیرعامل سندیکای تولیدکنندگان دارویی:

67 درصد مواد اولیه دارویی در داخل کشور تولید می‌شود/ لزوم توجه به اولویت ارزی ماده مؤثر دارویی و بسته‌بندی

مدیرعامل سندیکای تولیدکنندگان مواد شیمیایی، دارویی و بسته‌بندی دارویی گفت: تولیدکنندگان مواد اولیه نشان داده‌اند که با همت می‌توانند در عرصه تأمین ماده مؤثر دارویی موردنیاز نقش‌آفرینی کنند ضمن آنکه ۶۷ درصد مواد اولیه دارویی در داخل تولید می‌شود.
کد خبر : 498803

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، فرامرز اختراعی پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه بین‌المللی فارماپک خاورمیانه با اشاره به اینکه ۶۷ درصد مواد اولیه دارویی در داخل تولید می‌شود، گفت: در شرایط کنونی که نگرانی‌هایی در مورد امکان کمبود دارو وجود دارد تولیدکنندگان مواد اولیه نشان داده‌اند که با همت می‌توانند در عرصه تأمین ماده مؤثر دارویی موردنیاز نقش‌آفرینی کنند.


وی افزود: نمایشگاه فارماپک خاورمیانه توان ملی را در دو حوزه زیرساختی و زیربنایی به نمایش می‌گذارد.


مدیرعامل سندیکای تولیدکنندگان مواد شیمیایی، دارویی و بسته‌بندی دارویی با بیان اینکه در تحریم‌های دوره قبل حتی یک‌قلم از داروهایی که با مواد اولیه داخلی تولید می‌شد،کمبودی به وجود نیامد، گفت: در دوره جاری نیز ظرف چهار سال توانستیم توان تولید مواد اولیه داروی را از ۵۴ درصد به ۶۷ درصد افزایش دهیم.


وی با تقدیر از تمام فعالان صنعت داروسازی، اظهار کرد: بنیان‌گذاران صنعت دارو زحمت بسیار زیادی را در این عرصه متحمل شدند تا اکنون به مرحله رشد رسیدیم، در این میان الگوی داروسازی با کمک دکتر مستشاری به بلوغ رسیده است و ایشان به‌عنوان دانشمندی حاذق در خدمت این صنعت بوده و در این راه از تقدیم توان و سواد خود دریغ نکرده است.


اختراعی با اشاره به مشکلات صنعت داروسازی خطاب به رئیس سازمان غذا و دارو  گفت: در طول یک سال اخیر مسائلی در مورد اولویت‌بندی ارز مواد اولیه دارویی و بسته‌بندی به وجود آمد و در برهه‌ای از زمان فعالیت این حوزه با مشکل پیچیده‌ای مواجه شد، که از شما می‌خواهیم در دوره مدیریت جدید با حداکثر امکان اقدامات تسهیل‌کننده را برای این بخش زیربنایی انجام دهید.


وی با بیان اینکه ماده مؤثر دارویی و بسته‌بندی سالانه ۱۳۰ میلیون دلار ارز نیاز دارد تا ۶۷ درصد ماده مؤثر داروها را تولید کند، افزود: این در حالی است که ارز موردنیاز دارو به ۳ میلیارد دلار می‌رسد و برای تأمین ارز موردنیاز مواد اولیه و بسته‌بندی تا ۱۴ مهر با مشکلات عدیده‌ای مواجه بودیم که خوشبختانه در دوره مدیریت دکتر عبده زاده مشکلات بهبود پیدا کرده است.


مدیرعامل سندیکای تولیدکنندگان مواد شیمیایی، دارویی و بسته‌بندی دارویی با اشاره به لزوم توجه ویژه به حوزه مواد اولیه و صنعت بسته‌بندی، گفت: تمام همت خود را برای اولویت‌دهی به ارز ماده مؤثر دارو و بسته‌بندی به کار گیرد چراکه این حوزه زیرساخت صنعت داروسازی بوده و صرفاً با ۱۳۰ میلیون دلار قادر به تأمین ۶۷ درصد ماده اولیه دارویی است.


انتهای پیام/۴۱۴۸


انتهای پیام/

برچسب ها: تحریم دارو دارو
ارسال نظر