صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۵ - ۰۸ تير ۱۳۹۹
آنا گزارش می‌دهد؛

بدهی 400 میلیونی برای فدراسیون وزنه‌برداری خاص نیست!/ وعده‌های توخالی آقای رئیس

در حالی که دبیر فدراسیون وزنه‌برداری مدعی شده که این فدراسیون بدهی خاصی ندارد؛ اما جوایز دلاری مسابقات جام فجر به وزنه‌برداران خارجی پرداخت نشده است و همین بدهی در حدود 400 میلیون است!
کد خبر : 498223

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، بهمن ماه سال گذشته پنجمین دوره مسابقات جام فجر به میزبانی رشت برگزار شد و تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان توانست قهرمانی این مسابقات را از آن خود کند. پس از آن تیم‌های عراق و اندونزی در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند، جایزه این مسابقات 20 هزار دلار بود و طبق سیستم امتیازدهی، شش وزنه بردار برتر مسابقات جایزه دلاری دریافت می‌کردند. 20 هزار دلار جایزه این رقابت‌ها مبلغی در حدود 400 میلیون تومان است.


 چند روز گذشته محسن بیرانوند دبیر فدراسیون وزنه‌برداری در یکی از مصاحبه‌هایش مدعی شده که فدراسیون وزنه‌برداری بدهی خاصی ندارد و این در حالی است که هنوز بدهی دلاری مسابقات جام فجر تسویه نشده است و وزنه‌بردارانی که در این مسابقه شرکت کردند هنوز جوایز خود را دریافت نکرده‌اند. شاید برای فدراسیون وزنه‌برداری مبلغ 400 میلیون بدهی خاصی نیست اما به طور حتم وزنه‌برداران خارجی به وعده‌های الکی دلخوش نمی‌کنند و منتظر هستند تا هر چه سریعتر جوایز خود را دریافت کنند. 


در حال حاضر اگرچه فدراسیون وزنه‌برداری مدعی است که بدهی خاصی ندارد اما وضعیت هیئت‌های استانی این فدراسیون چندان باب میل نیست و سال گذشته مقدار بودجه به برخی هیئت‌های استانی داده شده که البته در حدود دو الی 6 میلیون تومان بود و به طور حتم این مقدار بودجه نمی‌تواند کارایی برای هیئت‌های استانی داشته باشد و مشکلات آن‌ها را کم کند. خیلی از سالن‌های وزنه‌برداری در استان‌ها وضعیت خوبی ندارند. 


این در حالی است که علی مرادی پیش از اینکه به عنوان رئیس فدراسیون وزنه‌برداری انتخاب شود در یکی از وعده‌های انتخابی عنوان کرده بود:« ۳۱ خانه وزنه‌برداری در ۳۱ استان کشور احداث می‌کند. او حتی این مطلب را هم گفته بود که احداث خانه‌های وزنه‌برداری را بدون یک ریال کمک از سوی وزارت ورزش انجام می‌دهد. تقریباً نزدیک به  یک سال از انتخابات می‌گذرد و حتی یک آجر هم دیده نشد چه برسد به اینکه  خانه وزنه‌برداری در تمامی استان‌ها احداث شود. 


خانه وزنه‌برداری در استا‌ن‌های مختلف ساخته نشد و حتی الان هیئت‌های استانی از نظر امکانات وضعیت خوبی ندارند و این سوال به وجود می‌آید چرا وزارت ورزش و جوانان به وعده‌هایی که نامزدها در مجمع انتخابات مطرح می‌کنند ورود نمی‌کند. خیلی از نامزدهای فدراسیون‌های ورزشی در زمان برگزاری مجمع وعده‌های مختلفی می‌دهند تا بتوانند رأی اعضای مجمع را به دست بیاورند و دوباره صاحب صندلی ریاست شوند اما بعد از انتخاب شدن همه وعده‌ها فراموش می‌شوند. 


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر