صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۵ - ۰۵ تير ۱۳۹۹

آمریکا در تلاش برای راضی کردن شورای امنیت به تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

دو دیپلمات آمریکایی با ارائه توضیحاتی به اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد تلاش کردند این شورا را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران متقاعد کنند.
کد خبر : 497797

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از العالم، «کلی کرفت» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد و برایان هوک، نماینده آمریکا در امور ایران درباره قطعنامه پیشنهادی واشنگتن برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران توضیحاتی را به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارائه کردند.


وزارت امور خارجه آمریکا با اعلام این خبر نوشت: محدودیت‌های تسلیحاتی ایران ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد هجدهم اکتبر (۲۷ مهر سال جاری) پایان می‌یابند.


هوک با بیان اینکه محدودیت‌های تسلیحاتی علیه ایران از سال ۲۰۰۷ حفظ شده است، ادعا کرد شورای امنیت باید در زمینه نگرانی درباره انتقال سلاح به‌وسیله ایران متحد باشد.


وی در ادامه اتهام‌زنی‌های همیشگی مقامات آمریکایی علیه تهران، ایران را به نقش داشتن در حمله به تأسیسات نفتی عربستان متهم کرد.


مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا نیز ابراز امیدواری کرده بود کشورهای دنیا ضرورت تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را درک کنند.


این در حالی ا‌ست که منابع دیپلماتیک به مجله فارین‌ پالیسی گفته‌اند قطعنامه مذکور از شانس اندکی برای تصویب در میان ۱۵ عضو شورای امنیت برخوردار است.


یک دیپلمات غربی به این نشریه گفت: این قطعنامه ممکن است حتی در کسب ۹ رأی لازم برای وادار کردن روسیه یا چین به استفاده از حق وتو هم ناکام بماند.


قطعنامه پیشنهادی آمریکا خواستار منع فروش، عرضه یا انتقال سلاح یا اقلام مرتبط از سوی ایران است. این قطعنامه همچنین کشورها را از فروش، عرضه یا انتقال سلاح یا اقلام مرتبط به ایران، مگر در صورت موافقت کمیته‌ای در شورای امنیت منع می‌کند.


انتهای پیام/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر