شیب تند کرونا در هند به مرگ بیماران در خیابانها منجر شد/ابتلای 4 برابری سیاهپوستان آمریکا به کووید-19
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا از واشنگتن پست، دو منبع آگاه اعلام کردند دانشگاه میشیگان از میزبانی دومین مناظره تلویزیونی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای 15 اکتبر انصراف داده است. دلیل این تصمیم، نگرانی از حضور انبوهی از رسانههای داخلی و خارجی و مسئولان مبارزات انتخاباتی در میان همهگیری ویروس کرونا اعلامشده است. این تصمیم بناست بهزودی بهطور رسمی اعلام شود.
این در حالی است که «گرگ ابوت»، فرماندار تگزاس روز دوشنبه ارزیابی غمانگیزی از شیوع کرونا در این ایالت ارائه کرد. وی در یک کنفرانس خبری گفت: کووید-19 «به شکل غیرقابل قبولی» در حال گسترش است و بر اعمال محدودیتهای سختتر بدون ارائه جزئیات در مورد نحوه اجرا تأکید کرد. این مقام برجسته ایالتی افزود: «قرنطینه دوباره تگزاس همیشه آخرین گزینه است. ما میتوانیم از مردم و معیشت آنها حمایت کنیم.»
مقامات کارولینای جنوبی از ابتلای هزار و هشت و نفر به کرونا خبر دادند. این رقم، بالاترین تعداد مبتلایان در سه روز گذشته است.
بیشتر بخوانید:
هشدار پاپ در خصوص شیوع فردگرایی پس از پایان کرونا/کووید-۱۹ در آمریکا ۴۱۳ درصد افزایش یافت!
از سوی دیگر، علیرغم اینکه از سرگرفته شدن فعالیتها در آمریکا با احتیاط انجامشده اما در بخشهایی همچون مجتمعهای تجاری، خانههای سالمندان و زندانها که تردد و جمعیت در آنها زیاد است، مواردی از شیوع کرونا گزارششده است.
طبق یافتههای «مراکز خدمات بیمه پزشکی سالمندان و بهداشت مستمندان» سیاهپوستان چهار برابر بیش از سفیدپوستان به کووید-19 مبتلا میشوند.
این گزارش، روایتهای عمومی از نابرابری برای دسترسی سیاهپوستان به خدمات درمانی را تقویت کرد.
از طرفی، اداره غذا و داروی آمریکا به مردم هشدار داده است که از خرید 9 محلول ضدعفونیکننده دست تولیدشده در مکزیک خودداری کنند، چراکه حاوی اتانول است و در صورت جذب از طریق پوست یا تنفس میتواند سمی باشد.
تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا 20 درصد از مجموع بیماران آلوده به کووید-19 در سراسر جهان را تشکیل میدهد. این در حالی است که آمریکا تنها 4.3 درصد از جمعیت کل جهان را تشکیل میدهد.
بیشترین موارد آلودگی طی آخر هفته گذشته در 22 ایالت بهخصوص در بخشهای غربی و جنوبی گزارش شد. اوکلاهاما و میسوری بیشترین تعداد بیماران در یک روز را یکشنبه اعلام کردند.
10 ایالت نخست آمریکا با بیشترین میزان آلودگی به کرونا
«تدروس آدهانوم»، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بیش از 183 هزار مورد ابتلای جدید به کرونا در 24 ساعت گذشته، گزارششده است. این رقم بیشترین آمار روزانه تاکنون به شمار میرود.
در عربستان، مقامات این کشور اعلام کردند در مناسک حج سال جاری که بناست ماه آینده برگزار میشود، میزبان «تعداد بسیار کمی» از حجاج برای جلوگیری از شیوع کرونا خواهند بود. این تعداد شامل حجاج سعودی و کسانی میشود که پیشتر ساکن عربستان بودهاند.
آلمانیها نیز برای جلوگیری از شیوع کرونا در بزرگترین مجمع فرآوری گوشت خوک دستبهکار شدهاند. تاکنون هزار و 331 مورد جدید در میان کارگران این مجتمع گزارششده و شهرها و روستاهای اطراف نیز در قرنطینه به سر میبرند. این در حالی است که تیمهای پزشکی و سربازان از سراسر آلمان برای انجام تست کرونا در مقیاس وسیع دستبهکار شدهاند.
در هند، بیمارستانهای این کشور که از کمبود بودجه رنج میبرند، از درمان بیماران جدید ناتوان هستند. این کشور بیشترین جانباختگان ناشی از کرونا را پس از آمریکا و برزیل دارد. بیماران نیازمند درمان، بهخصوص در دهلینو پذیرش نمیشوند و دهها نفر در خیابانها یا در آمبولانسهایی که موفق به انتقال بیماران خود به بیمارستان نشدند، جان باختهاند.
یک مقام برجسته پزشکی در کره جنوبی اعلام کرد این کشور از اوایل ماه می، با موج دوم کرونا درگیر شده؛ اما آمار بهاندازهای پایین است که شاید نتوان نام «موج» را بر آن نهاد. کره جنوبی آمار دو رقمی بیماران را در طول دو هفته گذشته پسازآنکه چند ماه پیش روزانه حدود 800 نفر مبتلا میشدند، اعلام کرد.
مقامات محلی اسپانیا پس از انتشار گزارشهایی درباره ابتلای کارگران فصلی به کووید-19 مجبور شدهاند در چند شهر استان «هوسکا»، واقع در شمال این کشور، مقررات قرنطینه اعمال کنند. این در حالی است که اسپانیا دو روز پیش، محدودیتهای سراسری را لغو کرده بود.
10 کشور اروپایی که بیشترین بیماران و جانباختگان کرونا را گزارش کردهاند.
مدارس فرانسه پس از گذشت چند هفته افزایش در تعداد دانش آموزان مبتلا، تنها دو هفته پیش از تعطیلات تابستانی بازگشایی شدند. به گفته وزیر آموزش فرانسه، تعطیلیهای اجباری «فاجعه جهانی آموزشی» را برای دانش آموزان رقمزده و وعده کرد دانشآموزانی که به دلیل تعطیلیها از آموزش عقب ماندهاند، حمایتهای ویژه دریافت کنند.
هزاران فلسطینی ساکن کرانه باختری درحالیکه ماسک زده و دستکش پوشیده بودند، در اعتراض به طرح الحاق رژیم صهیونیستی تظاهرات بر پا کردند. «می کیله»، وزیر بهداشت تشکیلات خودگردان اظهار کرد: «فلسطینیها از خطرات کرونا باخبرند؛ اما میخواهند پیام دومی را به جامعه جهانی علیه الحاق کرانه باختری ارسال کنند.» صدها نفر در این منطقه طی هفته گذشته به کووید-19 مبتلا شدهاند.
10 کشور نخست دنیا از حیث بالاترین بیماران و مبتلایان به کووید-19
انتهای پیام/4106/پ
انتهای پیام/