صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۱۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۹

کارگاه بین‌المللی مجازی آموزش زبان دوم در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد

کارگاه بین‌المللی آموزش زبان دوم به ابتکار گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی به‌صورت مجازی برگزار شد.
کد خبر : 497297

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  کارگاه بین‌المللی آموزش زبان دوم به ابتکار گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی با حضورپژوهشگران برجسته این حوزه به‌صورت مجازی برگزار شد.


در جلسه نخست این کارگاه که با عنوان «نظریه درونداد بهینه و آموزش زبان» برگزار شد پروفسور استفن کرشن زبان‌شناس و ازبرجسته‌ترین پژوهشگران حوزه آموزش زبان به‌عنوان سخنران اصلی و بنیکو میسان از دانشگاه شیتونوجی ژاپن و دکتر نوشان اشتری از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به‌عنوان سخنران دوم درباره شیوه‌های نوین یادگیری زبان بویژه زبان انگلیسی سخنرانی کردند.


دکتر جف مک کیلان پژوهشگر ارشد مرکز توسعه آموزشی و متخصص آموزش زبان انگلیسی نیز در سخنرانی خود در جلسه دوم کارگاه با عنوان «چگونه دایره واژگانی خود را افزایش دهیم؟» موضوعاتی چون فنون یادگیری واژگان جدید را مطرح کرد.


در کارگاه مجازی آموزش زبان دوم بیش از ۲۰۰ نفر از استادان و پژوهشگران حوزه آموزش زبان شرکت کردند و درباره چالش‌ها و راه‌کارهای فراگیری و آموزش تبادل نظر صورت گرفت.


توجه به آموزش مجازی در دانشگاه علامه طباطبایی پس از شیوع کرونا، علاوه بر امکان تشکیل کلاس‌های درسی زمینه برگزاری کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی را به‌صورت وبینار فراهم کرده است. امکان دسترسی آسان به استادان و پژوهشگران داخلی و خارجی و بهره‌گیری بیش از پیش اعضای هیئت علمی و دانشجویان از جمله مزایای آموزش مجازی در دانشگاه به‌شمار می‌رود.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر