مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب آبفا: کیفیت میکروبی آب شرب مشکلی ندارد
کوشیار اعظم واقفی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه کیفیت آب از طریق معیارهای میکروبی و شیمیایی سنجیده میشود، افزود: مهمترین مقوله کیفیت آب بار میکروبی آن است که در صورت وجود اشکال فرد مصرفکننده را به سرعت دچار علایمی مانند اسهال، استفراغ یا بیماریهایی مانند وبا میکند.
وی تصریح کرد: درصورت بروز بیمارهای اپیدمی مانند وبا با مصرف آب آلوده یقینا وزارت بهداشت به علت گستره این بیماریها مراتب را به مردم اطلاعرسانی میکند.
اعظم واقفی با بیان اینکه وزارت بهداشت به عنوان ناظر بحث نظارت بر کیفیت آب را به صورت مستمر در دستور کار خود دارد، ادامه داد: شرکت آبفا نیز کیفیت آب را کنترل میکند و در تمامی نقاط شهری و روستایی جز روستاهایی که تحت پوشش آبفا نیستند، کیفیت میکروبی مشکلی ندارد.
مدیر دفتر نظارت بر بهداشت آب شرکت مهندسی آبفای کشور با بیان اینکه کیفیت شیمیایی نیز گاه تنها بر سلامت و گاه بر طعم و مزه آب تاثیر میگذارد، تاکید کرد: در مناطق دارای آب شور، این امر مشکلی به لحاظ سلامتی ایجاد نمیکند.
وی با بیان اینکه در مناطق دارای آب سخت نیز سلامت آب مشکلدار نیست، بیان کرد: در این صورت تنها طعم و مزه آب برای آشامیدن نامطلوب خواهد بود.
به گفته اعظم واقفی، در بسیاری از نقاط کشور ممکن است به علت محدود بودن منابع آبی درصد املاح بالا باشد و در هنگام نوشیدن آب مزه شوی و یا سختی آن کاملا احساس شود که در این موارد نیز توصیه میشود برای تامین آب شرب از دستگاههای آب شیرینکن و یا منابع آبی مطمئن مانند آب بستهبندی شده استفاده شود.
انتهای پیام/