صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۸ - ۰۱ تير ۱۳۹۹
آنا بررسی می‌کند؛

خانه‌تکانی غلامی در وزارت علوم/ آیا پژوهش و فناوری در این وزارتخانه نوسازی می‌شود؟

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بعد از 2 سال و نیم تغییر کرد شاید این تغییر نوید دهنده تحول در این حوزه باشد.
کد خبر : 496917

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بالاخره بعد از مدت‌ها شنیدن اخبار قدیمی از حوزه پژوهشی وزارت علوم، تغییر و تحول و خانه‌تکانی در حوزه پژوهش و فناوری این وزارتخانه صورت گرفت. چراکه وزیر علوم مسعود برومند معاون خود را در حوزه پژوهشی تغییر داد و غلامحسین حیدری را به جای وی منصوب کرد.


روزهایی که جهان درگیر بیماری کرونا بود و تحقیق درباره ابعاد مختلف این بیماری به صورت گسترده در کشورها دنبال می‌شد، دانشگاه‌های جهان در حوزه‌های مختلف هر یک وظیفه‌ای را برعهده گرفتند اما در این بازار گرم تحقیقات کرونا، گویا بخش پژوهش و فناوری وزارت علوم تعطیل شده است. چراکه اقدامات مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از زمان ورود به ایپدمی کرونا تاکنون تنها به برگزاری چند وبینار و یکی دو نشست خلاصه می‌شود. 


برومند در این ایام هیچ راهبرد خاصی را به دانشگاه‌ها ارائه نداد و مهمترین اظهارنظرش « 13 هزار و 234 میلیارد تومان فروش سالانه و ۹۹ میلیون دلار میزان صادرات شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری کشور در سال ۱۳۹۸» بود که البته پیش از این چند بار دیگر این خبر را اعلام کرده بود.


این در حالی است که بخش پژوهش و فناوری دانشگاه‌های داخل کشور برنامه‌هایی را برای خود طراحی کرده‌اند. حتی در این میان سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهوری نیز برنامه‌های جدیدی را در دستور کار قرار داد و به بسیاری از دانشگاه‌های کشور سرکشی کرد. ستاری بحران کرونا را باعث رشد هزار برابری استارت‌آپ‌های آموزشی عنوان کرده بود.


دانشگاه آزاد اسلامی نیز برنامه‌های خاصی را در حوزه پژوهش، مرتبط با موضوع کرونا در دستور کار قرار داد و بخش‌های مختلف دانشگاه از علوم پایه، مهندسی و پزشکی تا علوم انسانی ناگزیر شدند ابعاد مختلف همه گیری ویروس کرونا را بررسی کنند.


امید است که معاون پژوهش و فناوری جدید وزارت علوم برنامه راهبردی منسجمی برای دوران کرونا و پساکرونا در نظر گیرد چراکه بسیاری از دانشگاه‌های جهان برنامه‌های راهبردی خاصی را در دستور کار قرار داده‌اند.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر