صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۸ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹

مردم همچنان با آموزش آنلاین مشکلات فراوانی دارند؟!

تقریباً دو دهه از اولین بحث هایی که در خصوص هوشمند سازی مدارس و آموزشگاه های ایران صورت گرفت می‌گذرد اما پس از این مدت و با تعطیلی مدارس به علت شیوع کرونا مشخص گردید همچنان برنامه ریزی اصولی در این زمینه صورت نگرفته است.
کد خبر : 496391

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، تقریباً دو دهه از اولین بحث هایی که در خصوص هوشمند سازی مدارس و آموزشگاه های ایران صورت گرفت می‌گذرد اما پس از این مدت و با تعطیلی مدارس به علت شیوع کرونا مشخص گردید همچنان برنامه ریزی اصولی در این زمینه صورت نگرفته است. شیوع کرونا در ایران تمامی پرونده‌های مربوط به هوشمند سازی مدارس از طریق آموزش آنلاین و استفاده از پلتفرم های آموزشی را دوباره روی میز وزارتخانه ها آورد اما بهتر است بگوییم قدری دیر شده بود.
اواسط سال تحصیلی و آغاز ترم جدید در مدارس و دانشگاه ها فرصت مناسبی برای آغاز آموزش آنلاین، چگونگی استفاده از پلتفرم ها و اپلیکیشن های آموزشی و یادگیری مجازی نبود. عدم اجرای زیر ساخت ‌های مناسب و عدم فرهنگ‌ سازی در این زمینه مهمترین مسائلی بودند که دانش آموزان و اساتید در سراسر کشور با آن مواجه شدند. این مشکلات صرفا مختص آموزشگاه ها و مدارس دولتی نبود بلکه بسیاری از مراکز آموزش خصوصی زبان خارجه را نیز در بر می گرفت.



آموزش آنلاین برای اقشار کم درآمد سخت‌ تر است!



این یک اصل اثبات شده جهانی است که هرگونه بحرانی ابتدا اقشار ضعیف و کم‌ درآمد را تحت تأثیر قرار می‌ دهد. اقشار کم درآمد به علت عدم دریافت مستمری ماهیانه به صورت ثابت و از دست دادن محل درآمد خود در ایام کرونا، آسیب پذیرترین اقشاری بودند که با مشکلات مختلفی اعم از مشکلات اقتصادی و تحصیلی مواجه شدند.
بسیاری از اقشار کم درآمد در مناطق دور دست و روستا نشین زندگی می‌کنند و از امکانات رفاهی و آموزشی مناسب محروم هستند. تمامی این موارد به همراه عدم حمایت مناسب دولت ها از اقشار کم درآمد باعث گردید مشکلات مربوط به آموزش آنلاین بیش از هر چیز دیگر، گریبان گیر افراد ضعیف تر و کم در آمدتر شود.


 




والدین ملزم به خرید گوشی و سیستم هوشمند شدند!


سال های سال است که فرهنگ سازی بسیاری در خصوص عدم استفاده از وسایل هوشمند در میان کودکان و نوجوانان صورت گرفته است و دولت ها هزینه های بسیاری در راستای تشریح معایب استفاده از تکنولوژی هوشمند به ویژه در میان کودکان و نوجوانان صرف نموده اند اما با شروع کرونا و به یکباره اهمیت تکنولوژی هوشمند بیان گردید و نظام های آموزشی در سراسر جهان، کودکان و نوجوانان را ملزم به خرید سیستم هوشمند و استفاده از آن ها نمودند.
تناقضات موجود، خانواده ها و دانش آموزان را با سردرگمی های بسیاری مواجه ساخت. بسیاری از والدین بر اساس فرهنگ سازی صورت گرفته اجازه استفاده از گوشی و کامپیوتر هوشمند را به کودکان خود نداده بودند اما به یک باره با یک اجبار تحصیلی تحت عنوان خرید وسایل هوشمند آموزشی همچون گوشی و تبلت مواجه شدند.
مسئله خرید سیستم هوشمند در کشوری همچون ایران که قیمت سیستم های هوشمند در آن بسیار بالا بوده و و خرید آن بدون برنامه ‌ریزی قبلی برای بسیاری از اقشار جامعه غیر ممکن است به یک مشکل جدی مبدل گشت.




برخی ها به ناچار نمی توانند آموزش آنلاین ببینند!



طی تحقیقاتی که در ایام کرونا به دست آمد، مشخص گردید جمعیت بسیار زیادی از دانش آموزان به خصوص در شهرهای محروم تر، توانایی استفاده از آموزش آنلاین را به علت عدم برخورداری از سیستم هوشمند، عدم سرعت مناسب اینترنت، عدم برخورداری از تجهیزات مورد نیاز برای شرکت در کلاس های آنلاین و شرایط خانوادگی مناسب جهت حفظ تمرکز را ندارند.
در مقابل بسیاری از معلمان به علت این که در دوران فعالیت شغلی خود حتی یک بار دوره آموزش آنلاین را نگذرانده و به صورت تمرینی از محدودیت‌ های آن مطلع نشده بودند نیز توانایی کافی جهت تفهیم مطالب در دنیای مجازی را نداشتند. فایل های آموزشی ارسال شده برای دانش‌آموزان فایلهایی با کیفیت بسیار پایین بودند که در یک زمان بسیار کم و بدون سنجش مزایا و محدودیت های آن ها در اختیار دانش‌آموزان قرار می گرفتند.



پلتفرم های آموزشی مشکلات را حل نکرد!! نظام های آموزشی در سراسر جهان با معرفی اپلیکیشن های مختلف، دانش آموزان را وارد دنیای آموزش مجازی کردند. کشورهای پیشرفته و صنعتی که سال های سال است از شیوه های هوشمند برای تدریس استفاده می کنند، مسیر راحت تری در این زمینه در پیش گرفتند با این حال به علت غلبه شیوه آموزش حضوری، آن ها نیز کمابیش با مشکلات محدودی مواجه شدند.
این مسائل در ایران و کشورهای جهان سوم جدی تر بود. اپلیکشین شاد مهمترین برنامه آموزشی ارائه شده به دانش آموزان در سراسر ایران است که در سطح محدودی مسائل آموزشی را مرتفع نمود و نمی توان به آن عنوان یک شیوه آموزشی برتر را نسبت داد زیرا همین اپللیکیشن در روزهای ابتدایی عرضه با مشکلات بسیار زیادی رو به رو بود که بخش اعظمی از این مشکلات همچنان وجود دارد.
این مشکلات در خصوص پلتفرم های یادگیری زبان انگلیسی و یادگیری زبان های عجیب غریب تر از انگلیسی نیز وجود داشت چرا که بسیاری از زبان آموزان هیچگونه آشنایی قبلی با استفاده از اپلیکیشن های آموزش زبان را نداشتند و تا مدت ها درگیر چگونگی استفاده از آنها بودند.


جامعه همچنان مجبور به آموزش آنلاین است



با وجود تمامی مشکلات و مسائلی که در این مقاله ذکر نمودیم باید بگوییم با توجه به افزایش روند شیوع کرونا در سراسر جهان، جوامع جهانی همچنان ملزم به استفاده از شیوه آموزش آنلاین برای پیشگیری از عقب افتادگی های تحصیلی دانش آموزان هستند. با این حال در اغلب موارد نه تنها شاهد روند پیشرفت آموزش آنلاین از حیث کیفیت و تفهیم مطالب نیستیم بلکه انگیزه بسیاری از دانش آموزان نیز جهت شرکت در این کلاس ها کاهش یافته است.
آنچه که در سراسر جهان مشاهده می شود، این است که به احتمال بسیار زیاد سال آینده نیز از شیوه آموزش آنلاین به عنوان شیوه آموزشی قالب در سراسر جهان استفاده شود. با حال فصل تابستان فرصت مناسبی است تا وزارتخانه‌ها و موسسات آموزشی برنامه های تحصیلی مناسب و امکانات کافی را در اختیار تمامی دانش‌آموزان جهت آموزش آنلاین قرار دهند.




تداوم آموزش زبان آنلاین



برخی از موسسات آموزش زبان در زمینه گسترش امکانات مربوط به آموزش آنلاین پیشگام شده و تمام تلاش خود را صرف انجام یک برنامه‌ ریزی دقیق و اصولی و همچنین ارائه فایل های آموزشی در خصوص استفاده از پلتفرم ها و اپلیکیشن های آموزش زبان نموده اند.
مرکز زبان گات به عنوان بهترین موسسه آموزش زبان انگلیسی و دیگر زبان های خارجه در سطح کشور، با هدف راه‌اندازی برترین کلاسهای آموزش آنلاین زبان و با هدف تداوم آن حتی پس از اتمام دوران کرونا در کنار برگزاری کلاسهای حضوری اولین گام موثر در این زمینه را برداشته است، در صورتی که مایلید تا دوره آموزش زبان انگلیسی و یا سایر زبان های خارجه خود را به صورت غیر حضوری طی کنید، به راحتی میتوانید با شماره های موجود بر روی وب سایت آموزشگاه زبان گات تماس گرفته و و از شرایط شرکت در دوره غیر حضوری آموزش زبان آموزشگاه گات اطلاعات کامل و کافی را دریافت نمایید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آنلاین
ارسال نظر