چگونه میخچه پا را درمان کنیم؟
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، زندگی کردن با میخچه یکی از سختترین و دشوارترین مشکلات روی زمین است و بیشک کسی دوست ندارد با یک میخچه دردناک در خیابان قدم بزند یا برای انجام کارهای روزانه خود از این سر شهر به آن سر شهر برود، میخچه یکی از مشکلات رایجی است که بیشتر انسانها دست کم یکبار آن را در طول زندگی تجربه میکنند، میخچه در نقاط مختلف پا به ویژه در ناحیه انگشتان و مفاصل آن دیده میشود.
عوامل بهوجودآورندهی میخچه
دلایل مختلفی برای ابتلا به میخچه وجود دارد که بسیاری از آنها به دلیل بیاحتیاطی و بیتوجهی خودمان به وجود میآید.
پوشیدن کفش یا جوراب تنگ
تماس بیش از اندازه انگشتان با رویه کفش
پوشیدن کفش یا صندل بدون جوراب و پیادهروی طولانی و مستمر
استفاده از کفشهای پاشنه بلند و تنگ
عدم درمان قوس کف پا و افزایش فشار بر انگشتان و سینه پا و در نهایت تقسیم نامتعادل وزن روی پاها
راه درمان به صورت چسب میخچه
چسب میخچه شبیه چسب زخم است و حاوی سالیسیلیک اسید ۴۰ درصد است. یکی از مهمترین راههای درمان میخچه استفاده از چسب میخچه و یا استعمال موضعی ژل سالیسیلیک اسید است که در بسیاری از داروخانهها بدون نسخه پزشک به فروش میرسد. برای برداشتن میخچه با استفاده از چسب باید نزد پزشک بروید تا او این درمان را به کار گیرد تا از زخم و عفونت جلوگیری کند. در صورت اشکالات ساختمانی در پا ابتدا نزد متخصص طب فیزیکی بروید تا در صورت مشکل، برای شما کفش یا کفی مخصوص در نظر بگیرد.
راه درمان به صورت جراحی میخچه پا
اگر پزشک شما با مشورت با یک ارتوپد تشخیص دهد که میخچه پای شما به علت اختلالات ساختاری پا و اشکالات هنگام راه رفتن و یا ضایعاتی که باعث ایجاد این اشکالات میشوند، به وجود میآید، جراحی ارتوپدی مناسب میتواند به شما کمک کند تا از عودهای مکرر میخچه در پاهای خود خلاص شوید. امروزه با روی کار آمدن روشهای غیرتهاجمی و بهتر، این روش کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.
راه درمان به صورت لیزر مخچه پا
یک روش جدید و ایمن به نام برداشتن میخچه پا با لیزر وجود دارد که جایگزین استفاده از چاقوی جراحی و داروهای شیمیایی شده است.
قبل از درمان میخچه با لیزر به بیمار مشاوره داده میشود. اگر میخچه در اثر عفونت قارچی یا بیماری خاصی بوجود آمده باشد، میبایست علل زمینهای آن درمان شود، چرا که در غیر این صورت از بین بردن میخچه با لیزر بیفایده خواهد بود و چنانچه علت آن وجود ناخن زیرگوشتی باشد، لازم است برداشته شود.
انتهای پیام/4148/پ
انتهای پیام/