صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
مدیر قطب ریاضیات مالی کشور در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

همکاری قطب ریاضیات مالی کشور با فرابورس/ حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان

مدیر قطب ریاضیات مالی کشور از انعقاد تفاهم نامه همکاری با فرابورس خبر داد.
کد خبر : 495932

عبدالساده نیسی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از انعقاد قرارداد همکاری قطب علمی ریاضیات مالی کشور با فرابورس خبر داد.


وی افزود: براساس این تفاهم‌نامه کمیته‌ای اجرایی از اعضای قطب و فرابورس تشکیل می‌شود تا درباره روند اجرایی همکاری تصمیم‌گیری کنند. در این مسیر کارگاه‌های آموزشی و اقدامات تحقیقاتی صورت می‌گیرد. براساس این تفاهم‌نامه از پایان نامه‌ها و رساله‌های دکتری نیز حمایت می‌شود.  


مدیر قطب ریاضیات مالی کشور در توضیح بیشتر کاربرد این قرارداد تصریح کرد: به عنوان مثال اگر روزی در شهر تهران زلزله بیاید در موقعیت کنونی تمام شرکت‌های بیمه‌ای ورشکست می‌شوند.


نیسی اضافه کرد: مدل جدیدی که در دنیا دنبال می‌شود این است که بازار بورس ابزارهایی مانند اوراق صکوک و قرضه طراحی می‌کند تا ریسک بازارهای بیمه به بازارهای بورس منتقل شود. دیگر اینگونه بیمه‌ها به یکباره ورشکست نمی‌شوند. اکنون هم دستور بیمه مرکزی و دولت بر این است که چنین اوراقی در کشور تدوین شود تا جلوی مشکلات آینده گرفته شود.


وی ادامه داد: برای تحقق این امر می‌توان از رشته ریاضیات مالی کمک گرفت. براساس این تفاهم‌نامه نیز ارتباط بین بیمه، فرابورس و دانشگاه ایجاد می‌شود تا راهکاری برای این امر اندیشیده شود تا بتوان کشور را از یک خطر جدی نجات داد.


مدیر قطب ریاضیات مالی کشور ادامه داد: مردم گاهی تصمیم می‌گیرند که سرمایه خود را وارد بازارهای مسکن، طلا یا غیره کنند. اما رشته ریاضیات مالی به عنوان دانش بین رشته‌ای با استفاده از مدل‌های پیشرفته ریاضی، نرم افزارها، دانش یادگیری ماشین می‌تواند بهترین راهکار را ارائه دهد و به مردم یاد دهد که سرمایه خود را به کدام سمت هدایت کنند.


نیسی افزود: اینگونه قطب علمی می‌تواند به بازارهای سرمایه و شرکت‌های سرمایه‌گذاری کمک کند تا اعتبار لازم را جذب کنند. اکنون که بسیاری سرمایه خود را وارد بورس کرده‌اند بسیار خوب است چراکه این سرمایه‌ها از طریق بورس به افزایش و رونق تولید کمک می‌کند.


وی در پاسخ به اینکه آیا در ذیل این تفاهم‌نامه از دانشجویان حمایت مالی هم می‌شود، بیان کرد: در جریان این تفاهم‌نامه هم فرابورس و هم قطب از پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها حمایت می‌کند. مشکل ما در این همکاری پول نیست چراکه اگر کاری خوب باشد حتماً بودجه آن نیز تأمین می‌شود. در بازار سرمایه اگر کار بلد نباشید و دنبال حمایت مالی باشید نمی‌توانید موفق شوید. بلکه باید کار به گونه‌ای باشند که دیگران به دنبال آن باشند.


نیسی ادامه داد: پس اگر موضوع پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها پویایی لازم را داشته باشند حتماً بودجه مورد نیاز آن با حمایت بورس و قطب ریاضیات مالی تأمین می‌شود. این گونه کار پژوهشی ارزش آفرین می‌شود. یعنی پژوهش می‌تواند ثروت بیافریند. همچنین براساس این تفاهم‌نامه همه دانشجویان کشور که در زمینه مالی کار می‌کنند ذیل قطب ریاضیات مالی می‌توانند از مزایای تفاهم نامه بهره مند شوند.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر