صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شهردار تهران:

مشکل امروز پایتخت شیوه فعلی جمع‌آوری زباله‌هاست

شهردار تهران گفت: بخشی از مشکلات امروز ما در پایتخت در بحث پسماند به شیوه فعلی جمع‌آوری زباله بازمی‌گردد.
کد خبر : 495915

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پیروز حناچی در آیین آغاز اجرای طرح «کاپ» که پیش از ظهر امروز در محل شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: موضوع پسماند در کشور موضوع مهمی است که برای به نتیجه رساندن آن نیازمند اقدام حاکمیتی و فراتر از ابعاد محلی هستیم.


وی با بیان این مطلب که مرحله اول مطالعات در مدیریت یکپارچه پسماند در تهران انجام شده و در حال حاضر آماده اجرای آن هستیم، گفت: تلاش برای جلب همکاری مردم نقش مهمی در موفقیت طرح «کاپ» دارد و می‌تواند تحول عظیمی را در حوزه پسماند ایجاد کند.


شهردار تهران ادامه داد: با رعایت استانداردها در موضوع پسماند شاهد تجربه متفاوتی در شهر خواهیم بود. در حال حاضر حدود ۷ هزار تن زباله در تهران حمل می‌شود که هرچه این حجم کمتر شده و به بازیافت نزدیک‌تر شود، زباله‌های تر و خشک بیشتری جداسازی شود، زباله کمتری به آرادکوه رسیده و در نتیجه دفع کمتری خواهیم داشت.


حناچی تصریح کرد: بخشی از مشکلات امروز ما در بحث پسماند به شیوه فعلی جمع‌آوری زباله بازمی‌گردد. موضوع دیگر مخازنی است که در سطح شهر قرار داده شده که خود باعث مشکلات جبران‌ناپذیری همچون محیطی برای تجمع موش‌ها و محل رجوع کودکان کار شده است.


وی با اشاره به این‌که طرح «کاپ» از طرح‌های کاهش پسماند در کشورهای جنوب شرق آسیا الگو گرفته است، گفت: در این طرح‌ها تولید زباله کمتر، تولید محصولات قابل بازیافت و استفاده مجدد از محصولات بازیافت‌شده دارای اهمیت است. همچنین در این طرح‌ها هزینه امحای زباله در همان ابتدای خرید آن محصول دریافت می‌شود که این موضوع باعث کاهش تولید زباله خواهد شد.


حناچی با بیان این‌که طرح «کاپ» بخش کوچکی از برنامه تهران هوشمند است، عنوان کرد: با آغاز فعالیت شورا و شهرداری میزان تولید پسماند از ۷ هزار تن را کاهش دادیم. در آرادکوه امکان تولید برق با ظرفیت ۳ مگاوات از محل سوزاندن پسماندها ایجاد شده که با پرداخت قیمت واقعی آن از سوی دولت بخش خصوصی به منظور سرمایه گذاری در این بخش ترغیب خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۰۵/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر