صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۰۱ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۹
فاینانشیال تایمز:

عربستان مراسم حج تمتع را برگزار نمی‌کند/ برگزاری با ۲۰ درصد سهمیه

عربستان سعودی در نظر دارد برای نخستین بار، برگزاری مراسم حج را به علت همه‌گیری جهانی ویروس کرونا و رسیدن تعداد مبتلایان در این کشور به بیش از ۱۰۰ هزار نفر، لغو کند.
کد خبر : 495280

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، فاینانشیال تایمز اعلام کرد عربستان سعودی در نظر دارد برای نخستین بار، برگزاری مراسم حج را به علت همه‌گیری جهانی ویروس کرونا و رسیدن تعداد مبتلایان در این کشور به بیش از ۱۰۰ هزار نفر، لغو کند.


یک مقام ارشد وزارت حج و عمره عربستان سعودی گفت تصمیم رسمی در این زمینه ظرف یک هفته آینده اتخاذ خواهد شد.


این در حالی است که پیش‌تر رسانه‌ها اعلام کرده بودند تأثیر بحران کرونا بر مراسم حج در دو شکل تمتع و عمره است؛ شیوع کرونا برگزاری مراسم حج عمره را در عربستان متوقف کرد و برگزاری حج عمره را نیز در سایه‌ای از ابهام فرو برد؛ سیر صعودی شمار مبتلایان به کرونا در عربستان در روز‌های اخیر سبب شده تا برگزاری مراسم حج در آستانه فرا رسیدن موسم آن همچنان مبهم باشد.


رسانه‌ها اعلام کرده بودند عربستان قصد دارد این مراسم را با شمار محدودتری یعنی ۲۰ درصد سهمیه هر کشور به شرط عدم حضور سالمندان و بیماران برگزار کند.


شماری از کشور‌ها مانند مالزی و اندونزی و سنگاپور اعلام کردند سفر حج شهروندان خود را در سال جاری لغو می‌کنند.


این مراسم که سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را به عربستان می‌آورد، درآمدی معادل ۱۲ میلیارد دلار برای این کشور به ارمغان می‌آورد؛ ناگفته نماند که ارزآوری این مراسم برای عربستان به حدی مهم است که در برنامه‌های محمد بن‌سلمان، جایگاه ویژه‌ای برای افزایش ظرفیت برگزاری آن در نظر گرفته شده بود؛ در چشم‌انداز ۲۰۳۰ بن‌سلمان، شمار زائران حج عمره و تمتع به ۳۰ میلیون و درآمد حاصل از آن نیز به رقمی بالای ۱۳ میلیارد دلار افزایش می‌یابد.


البته بحران بهداشتی کرونا تاکنون ضربات مهلکی بر ساختار اقتصادی این کشور زده و سبب توقف پروژه‌های عمده، افزایش مالیات بر ارزش‌افزوده، کاهش ذخایر مالی خارجی و البته قطع یارانه دولتی شده است.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر