چطور سهام عدالت را در بورس بفروشیم؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، مشمولان سهام عدالت در حالی میتوانند قسمت یا تمامی ۳۰ درصد از سهام خود را بفروش برسانند که ارزش روز داراییهای آنها از طریق سایت اعلامی از سوی شرکت سپرده گذاری به نشانی www.sahamedalat.ir قابل مشاهده است.
مشمولان سهام عدالت، که روش سهامداری مستقیم را انتخاب کردهاند، چگونه میتوانند دارایی سهام خود را مشاهده کنند یا آنها را بفروشند؟
طبق دستورالعمل آزادسازی سهام عدالت، شرکتهای کارگزاری مسئول هستند که خدمات دریافت سفارشهای خرید و فروش سهام عدالت را به تمام مردم در سراسر کشور ارائه دهند. به محض اینکه، زیرساخت دسترسی به دارایی سهامداران توسط شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار در اختیار شرکتهای کارگزاری قرار گیرد، شرکتهای کارگزاری سامانه سهام عدالت خود را رونمایی خواهند کرد. تمام مشمولان سهام عدالت، از طریق سامانه سهام عدالت هر یک از ۱۰۸ شرکت کارگزاری، میتوانند پس از اعلام آزادسازی سهام عدالت، برای مشاهده ریز دارایی سهام خودشان یا فروش هر میزان از سهام خود اقدام کنند.
چه بانکی؟
هر مشمولی که قصد دارد ۳۰ درصد سهم خود را به صورت یکجا بفروشد، میتواند از ۶ خرداد به شعب بانکی که شماره شبای خود را پیش از این در سامانه سازمان خصوصی سازی ثبت کرده است مراجعه کند. مشمولان توجه داشته باشند که نمیتوانند بانک خود را عوض کنند و فقط باید به یکی از شعب همان بانکی که شماره شبای خود را ثبت کردهاند، مراجعه کنند.
اگر فردی هم نخواهد از طریق بانک اقدام کند می تواند از ۱۰ خردادبه بعد ۳۰ درصد سهام خود را بفروشد. البته افرادی که روش غیرمستقیم را انتخاب کردهاند محدودتی در میزان فروش سهام خود ندارند و زمانی که آزادسازی صورت گرفت میتوانند کل سهام خود را از طریق شرکتهای استانی به فروش برسانند.
همچنین لازم به ذکر است که مراجعه به شعب بانک ها اجباری نیست بلکه مشمولان میتوانند از اپلیکیشن یا وب سایت بانک مدنظر خود استفاده کنند.
از این رو در تعهد نامههای بانکی ذکر شده است که فرد حق اعتراض در خصوص سهام انتخابی برای فروش را ندارد زیرا تعداد مشمولان زیاد است و بانکها نمی توانند مورد به مورد با افراد چک کنند. بانک سفارشها را تجمیع می کند و به کارگزاری تحویل میدهد. در واقع اجرای شرایط سفارش برای هر فرد امکان پذیر نیست.
انتهای پیام/
انتهای پیام/