استاندار لرستان: شرکتهای دانشبنیان باید در آینده جانشین اقتصاد سنتی شوند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، هوشنگ بازوند در نهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان که با حضور محمدعلی رنجبر نماینده ریاست دانشگاه در هیأت امنای استان، آیتالله سیداحمد میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرمآباد، علاء الدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اللهیار ملکشاهی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی و سایر اعضا در سالن اجتماعات ساختمان شهید توکل مصطفی زاده واحد خرم آباد برگزار شد، تأسیس شرکتهای دانشبنیان را یکی از پایه های اقتصاد مقاومتی دانست.
وی اظهار کرد: این شرکتها باید در آینده جانشین اقتصاد سنتی و مبتنی بر نفت کشور شوند زیرا با ورود این شرکتها به عرصه اقتصادی کشور علاوه بر ایجاد شغل برای فارغالتحصیلان و نخبگان کشور تولید ملی نیز چند برابر خواهد شد.
وی دانشگاهها را یکی از متولیان اصلی حمایت و تأسیس شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد و گفت: باید متقاضیان راهاندازی شرکتهای دانش بنیان را تحت حمایت قرار داد و فضا و امکانات مورد نیازشان را تأمین کرد .
بازوند استفاده از تجربیات سایر دانشگاهها در این زمینه را بسیار کارگشا و مفید دانست.
دبیر هیأت امنای استان نیز برگزاری بهموقع و با حضور اکثریت اعضای هیأت امنا را نشانه آن دانست که افرادی که برای هیأت امنای استان لرستان انتخاب شدهاند افرادی فرهیخته هستند که برای جایگاه دانشگاه اهمیت قائل هستند.
یدالله ملکی با مرور مصوبات جلسه قبل هیأت امنا گزارشی از اقدامات انجام شده درباره مصوبات و نیز وضعیت مالی و درآمدی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در استان را ارائه کرد.
دبیر هیأت امنای استان لرستان، جلسه بعدی هیأت امنا که در حضور ریاست عالی دانشگاه برگزار خواهد شد را جلسهای بسیار مهم برشمرد و گفت: در آن جلسه بحث تصویب بودجه و نیز برنامه ششم دانشگاه آزاد اسلامی استان در دستور کار قرار خواهد داشت و به همین دلیل باید یک بودجه دقیق و کارشناسی شده و نیز یک برنامه مدون و جامع ارائه کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان گفت: در سال گذشته سیاست کلی دانشگاه بر این بود که 12درصد از درآمد واحدها از منابع غیرشهریه ای و راهاندازی شرکتهای دانشبنیان باشد که در استان لرستان 11 و دو دهم درصد از این درآمدها محقق شد و برای امسال مطابق برنامه سازمان مرکزی باید 16درصد از درآمدها از طریق درآمدهای غیرشهریه ای باشد.
وی اقدامات انجام شده درباره تاسیس شهرکهای شفا، طرح ساها و نیز اقدامات انجام شده در راستای راهاندازی مراکز رشد در سطح استان توضیحاتی را ارائه کرد.
انتهای پیام/