صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۳ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹

تشکیلات خودگردان در اندیشه لغو به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین تأکید کرد درصورتی‌که رژیم صهیونیستی مجال تشکیل کشور مستقل فلسطین را نابود کند، این تشکیلات نیز اسرائیل را به رسمیت نخواهد شناخت.
کد خبر : 494646

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، محمد أشتیه، در مصاحبه‌ای با تلویزیون محلی "فلسطین" گفت: ما اسناد و مدارک زیادی داریم ازجمله آن اسناد به رسمیت شناختن اسرائیل هستند که یاسر عرفات، رئیس فقید تشکیلات خودگردان فلسطین با اسحاق رابین، نخست‌وزیر اسرائیل در سال ۱۹۹۳ امضا کرد. درصورتی‌که فرصت‌های تشکیل کشور فلسطین از بین برود موضوع لغو به رسمیت شناختن اسرائیل را بررسی خواهیم کرد.


وی گفت: دولت اسرائیل به رهبری بنیامین نتانیاهو استراتژی واضحی را بر اساس نابودی فرصت‌های تشکیل کشور فلسطین از طریق تحمیل محاصره غزه، الحاق قدس و استفاده از منطقه "ج" به‌عنوان یک ذخیره جغرافیایی برای گسترش شهرک‌ها در پیش‌گرفته است. طرح الحاق کرانه باختری به‌منزله جنگ موجودیتی برای نظام سیاسی فلسطین و طرح ملی فلسطین است چراکه غور اردن بعد از قدس، غزه و مناطق "ج" چهارمین منطقه در تشکیل کشور فلسطین خواهد بود.


أشتیه تأکید کرد: موضع بین‌المللی در قبال مسئله فلسطین بسیار پیشرفته است. برای اولین بار تحریم اسرائیل و به رسمیت شناختن کشور فلسطین در مرزهای ۱۹۶۷ و حق بازگشت آوارگان در شورای وزرای خارجه اروپا موردبررسی قرار گرفته است. اگر دولت اسرائیل دست از الحاق نکشد استراتژی جدید و متفاوتی را درباره انتقال از تشکیلات با ابعاد قانونی و سیاسی آن به سمت کشور در پیش می‌گیریم.


در این راستا ریاض المالکی، وزیر خارجه فلسطین گفت پاسخ دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی به تصمیم اسرائیل درباره الحاق مناطقی از کرانه باختری مطابق با قوانین و اصول بین‌المللی است.


وی افزود: پاسخ قانونی و مهم و واضح است. مسئله با اهمیت اشاره به قانونی نبودن الحاق و ادامه اجرای قانون اشغال است.


المالکی گفت: فلسطین به همکاری با نهادهای حقوقی بین‌المللی ازجمله دیوان کیفری بین‌المللی برای مجازات جنایتکاران اسرائیل علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد.


انتهای پیام/4106/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر