صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۰ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
درخشان در برنامه مصیر مطرح کرد؛

اقتصاد اسلامی یعنی عمل به فرمایشات رهبری/ در کجای دنیا در دو ماه 18 میلیارد دلار طلا را می‌فروشند

استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: یکی از بخش‌هایی که باید تقابل اسلام استکبار نمایان شود در حوزه اقتصاد است که مصداق آن اقتصاد اسلامی می‌شود. برای تحقق فرمایش رهبرانقلاب باید این را در بانک‌ها به خصوص بانک مرکزی ظاهر کنید.
کد خبر : 494523

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، مسعود درخشان استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در برنامه مصیر درباره اقتصاد اسلامی گفت: آنجا که من می‌فهمم، هر چه مقام معظم رهبری بفرمایند حکم حکومتی است، حالا ممکن است یک تعابیر دیگری هم بشود که من به آن تعابیر کار ندارم. اما به درک خودم فرمایشات ایشان حکم حکومتی است. ایشان فرمودند در انقلاب اسلامی پدیده‌ای که برای نخستین بار در تاریخ اسلام اتفاق افتاده، تقابل دوگانه اسلام و استکبار است. به همین خاطر باید این تقابل دوگانه اسلام و استکبار در همه چیز باید ظاهر شود.


وی ادامه داد: یکی از بخش‌هایی که باید تقابل اسلام استکبار نمایان شود در حوزه اقتصاد است که مصداق آن اقتصاد اسلامی می‌شود. برای تحقق فرمایش رهبرانقلاب باید این را در بانک‌ها به خصوص بانک مرکزی ظاهر کنید.  کشوری که در جنگ است، جنگ به معنی تمام عیار، ما الان در جنگ تمام عیار با استکبار هستیم، آیا باید در خلال دو سه ماه 18 میلیارد دلار و 60 و خرده‌ای تن طلا را یک بانک مرکزی از دست بدهد؟! کدام کشور در شرایط جنگ چنین اقدامی انجام می‌دهد؟ این معلوم است که اقتصاد اسلامی در حوزه بانکی چه می‌گوید ولی کسی اجرا نمی‌کند.


این استاد تمام اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی به اهمیت توجه به سخنان رهبری در حوزه اقتصاد اشاره کرد و گفت: اقتصاد اسلامی چیز خیلی عجیب و غریبی نیست. اقتصاد اسلامی یعنی همین که فرمان حضرت آقا را گوش دهیم. ایشان می‌فرمایند سرمایه‌گذاری خارجی، این قراردادهای خارجی باید متکفل تأمین منافع ملی باشد. شما به من بگویید قراردادهای نفتی ما و قراردادهای دیگری که می‌خواستند ببندند در کجا ثابت شد که متناسب با تأمین منافع ملی است؟  خب اقتصاد اسلامی همین است.


درخشان افزود: اگر می‌خواهید از لحاظ نظری مسائل اقتصادی را بشکافیم، آن‌وقت باید بفهمیم که آیا برای کنترل تورم مصلحت است که شما ذخائر کشور را از طلا و دلار خالی کنید؟! کدام نظریه اقتصادی این را تأیید می‌کند؟ بحث ما در اقتصاد اسلامی این نیست که میوه‌ای را از درختی بِکَنیم، میوه به دست بیاید. اقتصاد اسلامی مدت‌های زیادی است که به دست آمده. از زمان امیرالمؤمنین علی(ع) فرمایشات ایشان همان هست، ما فقط باید گوش شنوا داشته باشیم تا بتوانیم آن‌ها را بپذیریم. قلب ما باید مطیع فرمان حضرت آقا باشد. ایشان که این را می‌فرمایند، باید عمل شود. ایشان می‌فرمایند اصلاح الگوی مصرف، در همان زمانی که ایشان می‌فرمودند اصلاح الگوی مصرف، 263 برند خارجی دارند بدون مجوز در تهران کار می‌کنند! آیا این اصلاح الگوی مصرف است؟! این را من یا مادر من یا مادربزرگ من انجام داده‌ایم؟! خیر! این را شهرداری‌ها انجام داده‌اند! این را متولیان اقتصاد کشور انجام داده‌اند!


این استاد دانشگاه در ادامه به علت اصلی اجرایی نشدن اقتصاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: مشکل ما این است که دولتمردان ما در حوزه اقتصاد، با اندیشه‌های اسلامی در اقتصاد بیگانه‌اند. با ارزش‌های اسلامی بیگانه‌اند. مشکل ما، اندیشمندان و اندیشه‌های مدیران ارشد نظام است که با فرمایشات آقا بیگانه‌اند. فرمایشات آقا این است، عین آن چیزی که اسلام می‌گوید. بنابراین در بحث اقتصاد اسلامی هم، فرمایشات اقتصادی حضرت آقا را اجرا کنید، این اقتصاد اسلامی می‌شود.


انتهای پیام/4141


انتهای پیام/

ارسال نظر