صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۸ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز انجام شد؛

ساخت دستگاه رومیزی ضدکرونا با پرتو فرابنفش + کاربردها و قابلیت‌ها

دستگاه رومیزی ضدکرونا با پرتو فرابنفش در مرکز تحقیقات روباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ساخته شد که از کاربردهای آن ضدعفونی دستگاه تلفن همراه است.
کد خبر : 494438

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، مرکز تحقیقات روباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در راستای کمک به مبارزه با انتشار ویروس کرونا به تولید دستگاه ضدعفونی‌کننده با پرتو فرابنفش دست یافته است.



دستگاه ضدعفونی‌کننده با پرتو فرابنفش برای ضدعفونی‌کردن انواع تجهیزات شخصی (مانند موبایل، کلید، خودکار، پول و چک و ...) در منازل و بخش‌های اداری و تجاری قابل استفاده است



این دستگاه ضدعفونی‌کننده می‌تواند در مکان‌های مختلف از ادارات و کارخانجات گرفته تا بانک‌ها و فروشگاه‌ها و منازل استفاده شود. دستگاه دارای سیستم کنترل هوشمند با تایمر قابل تنظیم به‌صورت رومیزی طراحی شده است و قابلیت آن را دارد که برای ازبین‌بردن انواع ویروس و باکتری‌ها استفاده شود.


دستگاه ضدعفونی‌کننده با پرتو فرابنفش برای ضدعفونی‌کردن انواع تجهیزات شخصی (مانند موبایل، کلید، خودکار، پول و چک و ...) در منازل و بخش‌های اداری و تجاری قابل استفاده است.


هرگونه شی‌ء که نیاز به ضدعفونی دارد به‌مدت چند دقیقه درون این دستگاه قرار داده می‌شود تا با تابش پرتو فرابنفش، تمام ویروس‌ها و باکتری‌های احتمالی موجود بر روی اشیاء بی‌اثر شده و عملیات ضدعفونی آنها به انجام رسد.


نخستین نمونه ساخته‌شده این دستگاه ضدعفونی‌کننده برای ضدعفونی‌ وسایل با ابعاد کوچک مانندتلفن همراه و پول ... کاربرد دارد.



دستگاه ضدعفونی‌کننده با پرتو فرابنفش با توجه به کاربرد در ابعاد و قدرت اثربخشی مختلف قابل ساخت است.


این دستگاه توسط  رحیم رحمانی از اعضای دانشجویی مرکز تحقیقات روباتیک و فناوری‌های نرم واحد تبریز و با بهره‌گیری از خاصیت ضدعفونی‌کنندگی پرتو UVC در این مرکز طراحی و ساخته شده است.


انتهای پیام/4103/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر