صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۶ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
انصاری در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

تقویت زیست‌بوم فناوری تهران با راه‌اندازی ناحیه نوآوری تربیت مدرس

معاون برنامه ریزی و توسعه پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس گفت: راه‌اندازی ناحیه نوآوری تربیت مدرس با هدف تقویت زیست‌بوم فناوری و نوآوری در تهران و افزایش کیفیت زندگی شهروندان تهرانی رقم خورده است.
کد خبر : 494311

محمدصادق سبط الشیخ انصاری در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص ناحیه نوآوری تربیت مدرس  بیان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس از اواسط سال 97 شروع به توسعه و گسترش فعالیت‌های خود کرده که یکی از آنها راه‌اندازی ناحیه نوآوری است.


وی افزود: ناحیه نوآوری تربیت مدرس در پهنه‌ای بالغ بر  370 هکتار واقع شده که از شمال به بزرگراه جلال آل‌احمد، از جنوب به خیابان آزادی و خیابان فاطمی، از شرق به خیابان شهید گمنام و کارگر شمالی و از سوی غرب به بزرگراه شهید چمران می‌رسد. این تفاهم‌نامه با همکاری معاونت علم و فناروی ریاست جمهوری و شهرداری منطقه 6 تهران انجام می‌شود و هدف از آن تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری تهران است.


معاون برنامه‌ریزی و توسعه پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس مطرح کرد: وظیفه دانشگاه تربیت مدرس به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه تحصیلات تکمیلی کشور فعالیت و مشارکت در  پژوهش‌های کاربردی است. یکی از تعهدات دانشگاه و پارک علم و فناوری تربیت مدرس افزایش کیفیت زندگی شهروندان تهران، به خصوص افراد ساکن در این ناحیه، است. 


افق دید ویژه پارک تربیت مدرس به ناحیه نوآوری


انصاری با اشاره به این که افق دید پارک تربیت مدرس به ناحیه نوآوری تنها بر ساختارهایی مانند شتاب‌دهنده‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و صندوق‌های حمایت مالی متمرکز نیست، گفت: این مجموعه‌ها به صورت مستقم  وارد زیست‌بوم علم و فناوری می‌شوند، هدف ما افزایش مشارکت عمومی مردم در قالب سازمان‌های مردم نهاد و انجمن‌هاست.


وی افزود: در پارک علم و فناوری تربیت مدرس نگاه ویژه ‌ای به نقش‌آفرینی مردمی داریم و تنها وارد مباحث فناوری‌های سخت نمی‌شویم. بر این باوریم که مشارکت اجتماعی و فرهنگی از سوی مردم می‌تواند در پیشبرد اهداف و برنامه زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور نقش مهمی داشته باشد.


معاون برنامه‌ریزی و توسعه پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به این که ناحیه نوآوری این دانشگاه از فردا به‌صورت رسمی شروع به کار می‌کند، بیان کرد: در تفاهم‌نامه مشترک میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شهرداری منطقه 6 و دانشگاه تربیت مدرس نگاه ویژه‌ای به شهروندان شده است. برنامه داریم آموزش‌های ارائه شده از سوی فرهنگسراهای منطقه 6 به شهروندان را به‌روز‌رسانی کنیم  و مهارت‌هایی چون برنامه‌نویسی را به شهروندان آموزش دهیم. چنین رویدادی‌هایی باید از محدود پارک‌های علم و فناوری خارج شوند وارد حوزه شهروندی شوند تا تمام شهروندان تهران از آن استفاده کنند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر