صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت:

آماری از میزان ابتلای دانشجویان به کرونا نداریم

مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تأکید بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بازگشایی دانشگاه‌ها گفت: آماری از میزان ابتلای دانشجویان به کرونا نداریم اما تاکنون هیچ دانشجوی علوم پزشکی در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست نداده است.
کد خبر : 494246

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رحمان خدابنده لو ضمن بیان این مطلب با تاکید براینکه  دانشجویان از روز گذشته شنبه ۱۷ خردادماه بر سر کلاس‌های آموزشی خود حاضر شدند و نیم سال دوم تحصیلی سال ۹۸-۹۹ خود را آغاز کردند، گفت: البته برخی از دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی به تناسب وضعیت آمار ابتلا شهرها، فعالیت آموزشی خود را با یک هفته تاخیر آغاز خواهند کرد تا ان‌شاءالله مشکلی برای دانشجویان و اساتید ایجاد نشود.


وی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ای که از قبل گذاشته شد و پیرو جلسات متعددی که برگزار شد، خوابگاه‌های دانشجویی شهرهای مختلف با ظرفیت بسیار کمتری از ظرفیت استاندارد خود، دانشجویان را اسکان می‌دهند تا شرایط فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت شود و دانشجویان بتوانند با درنظرگرفته شدن پروتکل‌های بهداشتی و ایمنی‌های لازم، در کلاس‌های درس حاضر شوند.


مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت به اجرای پروتکل‌های بهداشتی در همه دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی و همچنین همه خوابگاه‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه طی روزهای گذشته اکثر دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی نسبت به ضدعفونی کردن خوابگاه‌ها و اماکن دانشجویی و همچنین کلاس‌های درسی اقدام کردند. استقرار مواد ضدعفونی کننده در خوابگاه‌های دانشجویی و همچنین کلاس‌های درسی و همچنین تهیه و توزیع لوازم حفاظتی و بهداشتی از جمله ماسک، شیلد محافظتی صورت، مواد شوینده و ضدعفونی کننده در اماکن دانشجویی از جمله اقداماتی است که با جدیت از سوی معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی در اختیار دانشجویان و اساتید قرار می‌گیرد.


به گفته وی؛ همچنین بحث غربالگری دانشجویان علوم پزشکی و انجام معاینات پزشکی اولیه و صحت سلامت دانشجویان از جمله مواردی است که همه دانشگاه‌ها نسبت به آن مبادرت می‌کنند تا دانشجویان در مسیر پروتکل‌های بهداشتی،  زندگی دانشجویی خود را در خوابگاه‌ها و کلاس‌های درسی سپری کنند.


خدابنده لو با اشاره به اینکه اکثر دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی فعالیت آموزشی خود را از ۱۷ خرداد ماه آغاز کرده‌اند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر آمار دقیقی مبنی بر تعداد دانشکده‌ها و دانشگاه‌هایی که از امروز فعالیت آموزشی خود را شروع کرده‌اند ندارم، اما تا آنجا که اطلاع دارم، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اهواز، دانشکده علوم پزشکی آبادان و برخی دانشگاه‌ها که به لحاظ شیوع بیماری کرونا در شهرها، در وضعیت سفید قرار ندارند، مقرر شد فعالیت آموزشی خود را با تأخیر و تا یک هفته آینده آغاز کنند.


مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه اداره کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی از زمان اعلام بازگشایی دانشگاه‌ها جلسات متعددی با مسؤولان حوزه‌های مختلف از جمله معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار کرده است، گفت: خوشبختانه پروتکل‌های بهداشتی مربوط به بازگشایی دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی از قبل تدوین و از طریق معاونت بهداشتی وزارت بهداشت به دانشگاه‌ها ارسال شده است، با پیگیری‌هایی که حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی انجام داده است، منابع مالی لازم جهت تامین و توزیع لوازم بهداشتی و حفاظتی برای دانشگاه‌ها، فراهم شده است که قرار است به دانشگاه‌ها ابلاغ شود که بر این اساس، مقرر شده است در مجموع مبلغ ۳۰ میلیارد تومان به صورت سرانه برای همه دانشگاه‌های علوم پزشکی تخصیص داده شود.


خدابنده‌لو با اشاره به اینکه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در مسیر کمک به دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی در مبارزه با شیوع بیماری کرونا و موضوع بازگشایی خوابگاه‌ها و کلاس‌های درسی ازهیچ تلاشی دریغ نمی‌کند، خاطرنشان کرد: جا دارد از زحمات و پیگیری‌های معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی و ادارات تابعه که طی هفته‌های گذشته زحمات زیادی در جهت آماده‌سازی خوابگاه‌ها، کلاس‌ها و فضاهای دانشجویی داشته‌اند تشکر کنم.


وی با اشاره به تعامل سازنده و دوسویه معاونت «آموزشی» و همچنین «معاونت فرهنگی و دانشجویی» وزارت بهداشت در برگزاری جلسات متعدد با موضوع بازگشایی دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی و بحث و تبادل نظر در خصوص اجرای پروتکل‌های بهداشتی در اماکن دانشجویی در ایام شیوع بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: به دنبال برگزاری جلسات مختلف طی ماه‌های اخیر، در خصوص بازگشایی دانشگاه‌ها و نحوه حضور دانشجویان در کلاس‌های درسی به نتایج مطلوبی دست یافتیم که جا دارد از  علی اکبر حق‌دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت و دیگر مسؤولان معاونت آموزش و بهداشت وزارت بهداشت تشکر کنم.


خدابنده‌لو در خصوص پرداخت هزینه خوابگاه‌های دانشجویی گفت: در این مدت که دانشجویان در خوابگاه نبودند، مبلغی به عنوان اجاره بها پرداخت نخواهند کرد، به عبارتی هزینه‌ای بابت نبودن در خوابگاه‌ها دریافت نمی‌شود. ضمن آنکه تعدادی از دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در روزهای گذشته در خوابگاه‌ها حضور داشتند به این معنی که خوابگاه‌ها به طور کامل خالی از سکنه نشده بود. همچنین دانشجویانی که کارآموزی و کارورزی یا در بخش‌های بالینی حضور دارند در روزهای گذشته در خوابگاه ها حضور داشتند.


 مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در پایان با اشاره به ضرورت حفظ فاصله‌گذاری فیزیکی در خوابگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی، گفت: مقرر شده است که دانشگاه‌ها با ظرفیت کمتر کلاس‌های آموزشی ضروری خود را برگزار کنند و درصورت امکان کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار شود. البته بسیاری از کلاس‌های درسی در ماه‌های گذشته به صورت مجازی برگزار شد و دانشجویان فقط برای رفع اشکال در دانشگاه حاضر می‌شدند.


خدابنده لو در خصوص تعداد دانشجویان علوم پزشکی مبتلا به کرونا نیز گفت: آماری از میزان ابتلای این دانشجویان به کرونا نداریم اما تاکنون هیچ دانشجوی علوم پزشکی در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست نداده است.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر