صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۸ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
آنا بررسی می‌کند؛

آزمون دستیاری تخصصی پزشکی چگونه برگزار می‌شود؟

آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در مردادماه ۹۹ برگزار می‌شود، چگونگی برگزاری این آزمون بسیار حائز اهمیت است.
کد خبر : 494113

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در روز 16 مردادماه با حضور بیش از 14 هزار شرکت کننده برگزار خواهد شد.


متقاضیان این آزمون باید مدرک دکتری حرفه‌ای پزشکی داشته یا از تحصیل در رشته پزشکی عمومی فارغ التحصیل شده باشند. داشتن گواهینامه قبولی در آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی الزامی است.


فارغ التحصیلان خارج از کشور و اتباع غیر ایرانی در صورت دریافت معرفی نامه از مرکز خدمات آموزشی در زمان ثبت نام جهت شرکت در آزمون، می‌توانند به صورت اینترنتی در آزمون شرکت کنند.


كارت ورود به جلسه آزمون در هفته منتهی به آزمون از طریق سایت اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت و هر داوطلب موظف به پرینت كارت خود از روی سایت مربوطه است.


بعد از برگزاری آزمون نتایج اولیه به صورت کارنامه در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد، داوطلبانی که بدون لحاظ نمودن تراز بندی و ضریب دهی نمرات، حداقل نمره 150 از 600 نمره کل آزمون را کسب کرده باشند، مجاز به انتخاب رشته هستند و می‌توانند رشته محل‌های مورد علاقه خود را در فرم انتخاب رشته محل كه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی همراه كارنامه به آنها ارائه می‌شود، انتخاب کنند.


پذیرش دستیار با رعایت مقررات پذیرش و سهمیه‌های اعلامی با اولویت‌های - نمره کل تراز شده آزمون پذیرش دستیار، اولویت انتخاب رشته – محل انجام می‌شود.


در این آزمون سهمیه ایثارگران، لحاظ می‌شود و 30  درصد از ظرفیت پذیرش به رزمندگان و ایثارگران تعلق دارد.  در صورت عدم تکمیل ظرفیت‌های رزمندگان و ایثارگران توسط متقاضیان واجد شرایط طبق قانون ظرفیت تخصیصی این سهمیه به متقاضیان سهمیه آزاد اختصاص می‌یابد.


30 درصد ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی 10 قطب آزمایشی كشور در رشته های مورد نیاز به متقاضایان واجد شرایط پذیرش استفاده از سهمیه مناطق محروم موضوع قانون برقراری عدالت آموزشی متناسب با نیاز استان‌ها تعلق می‌گیرد.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر