خودروهای خودران از ایمنی کامل برای رانندگی برخوردار نیستند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تحقیقات جدید نشان میدهد اتومبیلهای خودران اگرچه از نظر تئوری ایمن هستند و خطاهای متداول انسانی را ندارند ولی نمیتوان به طور کامل به آنها اعتماد کرد.
سازندگان خودروهای خودران برای کنترل محیط اطراف و جلوگیری از تصادف حسگرهای متعددی را در بدنه این اتومبیلها قرار میدهند. در واقع این خودروها با استفاده از تجهیزات هوشمند عملکرد انسان را برای رانندگی ایمن تقلید میکنند. اما آمارها حاکی از آن است که خودروهای خودران تنها از یک سوم تصادفات جلوگیری میکنند.
تجهیزات هوشمند همانند مغز انسان عملکرد چندگانه نداشته و در حالتهای مختلف تنها میتوانند روی فعالیتی خاص تمرکز کنند.در اکثر کشورهای جهان تنها ۲۴ در تصادفات به علت خطای انسانی است ولی همین آمار در مورد خطاهای دستگاه در اتومبیلهای خودران بسیار بیشتر است.
در صنعت خودروهای خودران موضوع حفظ امنیت سرنشینان مهمترین مسئله است و سازندگان اتومبیلهای خودران در تلاش هستند تا اعتماد مشتریان را با بالا بردن ایمنی تولیدات خود جلب کنند. مسئلهای دیگری که احتمال خطر را در رانندگی با وسایل نقلیه هوشمند را افزایش میدهد اعتماد بیش از حد به سیستم خودران این خودروها است و باعث میشود راننده با تصور اینکه وسیله نقلیه توانایی کاملی برای حرکت در مسیر معین را دارد تمرکز کاملی روی رانندگی نداشته باشد.
کارشناسان فناوری معتقدند صنعت خودروهای خودران اکنون از ویژگیهای لازم برای بهرهبرداری گسترده برخوردار نیست ولی با توجه به سرعت پیشرفت فناوریهای هوشمند بدون شک در آینده ایمنی این دسته از اتومبیلها ارتقا یافته و همه مردم میتوانند از آنها استفاده کنند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/