صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۴ - ۲۲ آبان ۱۳۹۴

حجت‌الاسلام صدیقی: باید دانشگاه‌های ما نماز شب‌‌‌‌‌ پرور باشد/ سخنان رئیس جمهوری نیش‌دار بود

امام جمعه موقت تهران گفت: انقلاب ما انقلاب نائب امام زمان(عج) است و دانشگاه ما باید در تراز اسلام و قران کریم باشد.
کد خبر : 49332

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجت الاسلام کاظم صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه تهران با یادآوری سخنان اخیر مقام معظم رهبری در جمع روسا دانشگاه‌ها اظهار کرد: آرزوی ما این است که کلاس‌های دانشگاه‌های ما، رنگ قرآن را بگیرد و در کلاس فیزیک و غیره خدا دیده شود.


وی در ادامه تأکید کرد: دانشگاه اسلامی به این معنا نیست که همه طلبه شوند بلکه باید خدا‌محور و دین‌محور شوند.


کسی که در راس دستگاه اجرایی است و بعد از رهبری عالی ترین مقام را دارد باید عصبی برخورد نکند و نیش‌دار صحبت نکند. ادبیاتش باید طوری باشد که مومن شادکن باشد. حیف است که یک نفر نسبت به بیگانگان خیلی رعایت ادبیات را بکند اما در حمله به خودی‌ها و مومنان و متدینان و خدمتگزاران جور دیگری صحبت کند

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر مسأله فرهنگ در دانشگاه‌ها اظهار کرد: در دانشگاه‌های نظام جهادی، ولایی و قرآنی که این همه شهید، خونشان را برای نظام دادند، روسای دانشگاه‌ها چطور می‌خواهند برای نماز جوان‌ها، جدا کردن صف دخترها و پسرها که ارتباطات نامشروعی نداشته باشند، پوشش زن‌ها و دختران فرهنگ‌سازی کنند؟ تشکیل اردوهای مختلط ،کار فرهنگی است؟ این فرهنگ شیطانی و آمریکایی است. دانشگاه‌های ما باید نمازشب‌پرور باشد.


وی تاکید کرد:‌ در دفاتر نمایندگی ولی فقیه و روحانیونی که با دانشگاه ارتباط دارند فی‌الجمله خبرهای خیلی خوبی وجود دارد. ولی چند درصد دانشجوها در مسجد حضور پیدا می‌کنند؟ چند درصد از دخترها بچه مسلمان هستند؟ چقدر نسبت به این مسائل در مدیران دانشگاه‌ها حساسیت می‌بینیم؟ در حاکمیت دین و ولایت فقیه چقدر در دانشگاه‌های ما کار شده است؟ روی این مسائل باید فرهنگ‌‌سازی شود. انقلاب ما انقلاب خونین شهیدان و انقلاب نائب امام زمان(عج) است، انقلاب فقاهت است. دانشگاه ما باید در طراز اسلام و قرآن باشد.


صدیقی همچنین تصریح کرد: پژوهش‌محوری باید یکی از مسائل مهم باشد و فقط به مسائل سطحی که نمره‌ای بیاورند، توجه نشود. نیازسنجی، انطباق رشته‌ها با نیاز کشور خودمان باید مورد توجه قرار گیرد. این همه فارغ‌التحصیل بیکار وجود دارد، اما مگر می‌شود در جامعه‌ای که سراسر کوچه‌هایش نیاز و خلاء است، بگوییم اینها کار ندارند؟ این جور آن‌ها را تربیت نکرده‌ایم که کار بلند باشند و کار کنند.


ما در مسأله سوریه به چند نکته تاکید داریم یکی حفظ تمامیت ارضی سوریه است و دوم مبارزه جدی با تروریست‌هاست که باید به قدری ادامه پیدا کند تا ریشه تکفیری‌ها و داعش و النصره هم در سوریه و هم در منطقه کنده شود

وی افزود: عده‌ای از اقتصاد لیبرالیستی به نوا می‌رسند. در آمد‌وشدی که بعد از این با کمپانی‌های اروپایی و آمریکا برقرار می‌شود، چه کسانی ضرر می‌کنند و چه کسانی سود می‌کنند؟ اقتصاد مقاومتی عدالت محور است و به فکر پابرهنه‌ها و جنوب شهری‌هاست. به فکر این‌هاست که الان هم بچه‌هایشان در سوریه دارند از ما دفاع می‌کنند. اگر دفاع و شهادت آن‌ها نبود ما نمی‌توانستیم اینجا با امنیت نماز جمعه بخوانیم.


صدیقی تاکید کرد: دانشگاه کانون پرورش مدیران کشور است. اگر هر روز درگوشه‌ای یک خرابی می‌بینیم،‌ ریخت‌و‌پاش‌های آنچنانی می‌بینیم و پرونده‌های میلیاردی تشکیل می‌شود، گیر فرهنگی دانشگاه‌هاست. مرحوم سید محسن امین جبل عاملی گفته بودند من بچه‌هایی تربیت کردم که اگر به دریای لجن بیفتند دامنشان آلوده نمی‌شود. ما انسان‌های خودباور متکی به خدا و قرآن تربیت کنیم که نگران این نباشیم اگر امان‌نامه‌‌ای از جانب ابن‌زیاد آمد، دستشان را بالا کنند بلکه به این‌ها اعتنا نکنند و از استکبار نفرت داشته باشند و آنها را حقیر وکوچک بدانند.


خطیب نماز جمعه این هفته تهران بخش دیگری از صحبت‌های خود را به مسأله سوریه اختصاص داد و گفت:‌ روزی بعضی‌ها نق می‌زدند که ما را چه به سوریه؟ چرا در آنجا هزینه کنیم؟ بعدها هم عده‌ای می‌گفتند که باید بشار اسد برود ولی رهبری هم در حمایت از سوریه و هم حفظ بشاراسد از ابتدا خط را نشان دادند. آدرس درست پیروزی مقاومت را ارائه کردند و حتی بعضی از کشورهای مرتجع که در این زمینه پافشاری داشتند عقب‌نشینی کردند.


صدیقی تصریح کرد: ما در مسأله سوریه به چند نکته تاکید داریم یکی حفظ تمامیت ارضی سوریه است و دوم مبارزه جدی با تروریست‌هاست که باید به قدری ادامه پیدا کند تا ریشه تکفیری‌ها و داعش و النصره هم در سوریه و هم در منطقه کنده شود. نکته دیگر این است که ما آرای مردم را محترم می‌دانیم. این مردم هستند که پس از خاموش شدن آتش ترور و ناامنی درمیان اشخاصی که بشاراسد هم یکی از آنهاست و قهرمانانه سنگر را حفظ کرد، یک نفر را انتخاب می‌کنند.


صدیقی از کشته شدن هشت شیعه در افغانستان و بی‌تفاوتی دولت افغانستان به این مسأله نیز انتقاد کرد و عملکرد سازمان ملل در یمن را مورد انتقاد قرار داد.


وی اظهار کرد:‌ دبیر کل سازمان ملل گفته که اقدامات انسان‌دوستانه‌ای در یمن انجام می‌دهند اما اف بر این سازمان که هشت ماه است دارند کودک‌کشی می‌کنند و تروریست‌ها را تقویت می‌کنند. آدم‌کشی معلول ضعف است، معلول اقتدار نیست.


خطیب نماز جمعه این هفته تهران در ادامه با اشاره به دستگیری «نزار زاکا»، شهروند لبنانی-آمریکایی در ایران، عنوان کرد: او هم در ایران و هم در لبنان ماموریت راه‌اندازی شبکه مجازی اجتماعی با اهداف آمریکایی را داشت و از سرنخ‌های نفوذ بود. او دستگیر شده و به اخذ دلارها و اهداف شوم‌اش اقرار کرده است. عده‌ای هم در کنار او دستگیر شدند و این مسأله‌ای که آقا در مورد نفوذ تاکید کردند صحیح است.


صدیقی تأکید کرد: نفوذ خیلی خطرناکتر از جنگ است. در جنگ آقایان رجایی و بهشتی رابه شهادت رساندند، ولی یک وقت با نفوذ فکر یک رئیس‌جمهوری را تغییر می‌دهند و تصمیم او را مطابق میل آمریکا انجام می‌دهند، نخبگان ما را تحت تاثیر قرار می‌دهند و بدون هزینه ما را در قشون خود قرار می‌دهند.


صدیقی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت:‌ بعضی مواقع در گوشه و کنار مسأله کشف حجاب دیده می‌شود که خانمی پشت رل بدون هیچ پوششی مثل زمان رضاخان و آدم‌هایی که قانون و دین در مملکتشان نیست، نشسته است . ماموران نیروی انتظامی هم بخشنامه و هم مصاحبه کردند. برخورد با این جرایم مشهود وظیفه قانونی پلیس است و اینکه بعضی از بانوان غافلند و نمی‌فهمند که کارشان دشمن شادکن است و راهی است که استکبار برای ما صاف می‌کند. مبارزه با قرآن ، مبارزه با آیات قرآن است. او نمی‌داند یا نمی‌خواهد بداند یا در خانواده به او یاد ندادند. ممکن است کسانی هم هستند که پول می‌گیرند که ناهنجاری کنند و این مسائل را عادی کنند.


خطیب جمعه تهران در پایان با اشاره به صحبت‌های رئیس جمهوری در مراسم افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات گفت:‌ ایشان مطالبی گفتند که نیش داشت. قرآن کریم به پیامبر(ص) می‌فرماید از چه کسی دفاع می‌کنید و به چه کسی حمله می‌کنید؟ کسی که در راس دستگاه اجرایی است و بعد از رهبری عالی‌ترین مقام را دارد باید عصبی برخورد نکند و نیش‌دار صحبت نکند. ادبیاتش باید طوری باشد که مومن شادکن باشد. حیف است که یک نفر نسبت به بیگانگان خیلی رعایت ادبیات را بکند اما در حمله به خودی‌ها و مومنان و متدینان و خدمتگزاران جور دیگری صحبت کند. اینکه ایشان در انحصار جریانی قرار بگیرد حیف است. این نوع ادبیات را ما در شأن یک رئیس‌جمهوری نمی‌بینیم.



انتهای پیام/

ارسال نظر