صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۳۴ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹
زالی:

خستگی شهروندان از اجرای پروتکل‌ها، نگران‌کننده‌ترین خطر درباره کروناست

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران، خستگی شهروندان از اجرای پروتکل‌های بهداشتی را نگران‌کننده‌ترین خطر استمرار اپیدمی عنوان کرد و گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد، در پایتخت کرونا پایان نیافته است و خطر آن باید جدی‌تر تلقی شود.
کد خبر : 493148

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی، امروز، یک‌شنبه(۱۱ خرداد) در یک گفت‌وگوی زنده تلویزیونی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۱ بیمار در بخش‌های عادی مراکز درمانی استان تهران به عنوان موارد قطعی جدید ابتلا به کرونا و ۷۲ بیمار نیز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند.


وی با بیان این‌که مجموعا ۲۹۴ بیمار در طول ۲۴ ساعت گذشته از مجموع بیمارستان‌های استان مرخص شده‌اند، درباره تعداد بستری‌های جدید نسبت به روز گذشته، اظهار کرد: این آمار نسبت به روز گذشته افزایش مختصری داشته است و مجموع بیماران جدید نسبت به روز قبل ۲,۳ درصد افزایش نشان می‌دهد.
 
زالی گفت: سهم  بیمارانی که از مجموع بخش‌های بهداشتی و درمانی به عنوان مراجعین سرپایی مراجعه کرده و بعد بستری شده‌اند، در ۲۴ ساعت گذشته از ۳,۷ به ۵.۶ درصد رسیده که افزایش مختصری را نشان می‌دهد.
 
وی افزود: بنابر این آمارها، در بخش‌های مراجعین به مراکز بهداشت و مراجعان مراکز درمان، هم در بخش موارد جدید بخش‌های عادی و بخش‌های ویژه نسبت به ۲۴ ساعت گذشته افزایش مختصری داشته است.
 
وی تاکید کرد: مهمترین مسئله در برخورد با بیماری کرونا و کاهش موارد ابتلاء، جدی تلقی کردن بیماری است.
 
زالی ادامه داد: خطر بیماری کرونا از کشور و استان تهران زدوده نشده و تهران یکی از شهرهایی است که در آن روزانه موارد ابتلای جدید گزارش می‌شود و این گزارش‌ها نشان می‌دهد، هنوز در پایتخت بحث کرونا باید جدی‌تر تلقی شود.
 
وی افزود: هرگونه تسامح و عدم اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط شهروندان، می‌تواند منجر به بروز کاستی در فاصله‌گذاری اجتماعی شود و به‌صورت تصاعدی افزایش موارد ابتلا را در پی داشته باشد.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران، گفت: کرونا در تهران پایان‌یافته نیست و کماکان در بحث کرونا مسئله باید جدی‌تر تلقی شود.


زالی ادامه داد: با توجه به تغییرات شناوری که در آمارها وجود دارد و به‌ویژه موارد جدید گزارش‌شده، ما هنوز برای کنترل قطعی کرونا در تهران به زمان نیاز داریم.
 
زالی تاکید کرد: مهم‌ترین عامل برای انتقال این بیماری حضور در مراکز پرتراکم و پرتردد و به‌ویژه بدون استفاده از وسایل حفاظتی است و در شرایط فعلی که خطر در کمین ماست و این بیماری فریبنده به هر طریقی می‌تواند با ساز و کارهای فریبنده خود، منجر به تسخیر میزبان‌های جدید شود، باید با مراقبت‌های بیشتر نسبت به محافظت از خود در برابر این ویروس توجه کنیم.
 
وی مهم‌ترین خطر نگران‌کننده در استمرار اپیدمی را، خستگی شهروندان در اجرای پروتکل‌های بهداشتی و تسامح نسبت به خطر بیماری کرونا عنوان کرد.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر