صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۴ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
پژوهشگر حوزه کودک در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

چه نوع رنگ‌هایی مناسب پوشش کودکان است؟/ کودکان بیش‌فعال چه نوع لباس‌هایی بپوشند؟

پژوهشگر حوزه کودک گفت: برای کودکان  بیش‌فعال و فرزندانی که جنب و جوش زیادی دارند توصیه می شود از رنگ‌های قرمز  و بنفش استفاده نشود جایگزین آن می‌توان از رنگ‌های ملایم مثل سفید و آبی و صورتی استفاده کرد.
کد خبر : 492876

زیبا عراکی در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، خانواده و جوانان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در مورد نقش رنگ لباس در روحیه کودکان اظهار کرد: خرید لباس برای فرزندان جزء مسئولیت‌های سنگین والدین محسوب می‌گردد، آن‌ها باید تصمیم بگیرند کودکانش چه لباسی بپوشند. انتخاب لباس برای همه ما اهمیت بالایی دارد چرا که بیانگر مفاهیم مختلفی است برخی افراد فقط به مسئله مد اهمیت می‌دهند برخی دیگر به‌راحتی لباس و درنهایت بعضی‌ها به جنبه زیبایی آن می‌پردازند.


وی افزود: طبق تحقیقاتی که صورت گرفته نوزادان به‌راحتی لباس، نوجوانان به مد و جوانان به زیبایی لباس اهمیت می‌دهند. این مقاله معطوف به رنگ لباس است و کودکان و نوجوانان از بین لباس‌ها جذب لباس‌هایی می‌شوند که رنگ‌های شاد و جذاب داشته باشد. اصولاً دخترها به رنگ صورتی و پسرها به رنگ قرمز یا آبی تمایل بیشتری نشان می‌دهند.


پژوهشگر حوزه کودک تصریح کرد: در گذشته‌ای نه‌چندان دور ملاک انتخاب لباس برای خانواده‌ها لباس‌هایی با رنگ تیره و کدر بود حتی فرم مدارس هم از بین رنگ‌های طوسی، مشکی، آبی تیره و قهوه‌ای‌ انتخاب می‌شد. خوشبختانه به‌مرورزمان انتخاب رنگ‌های شاد جزء اولویت‌های انتخاب محسوب شد. به‌طوری‌که همه‌ساله شاهد رقابت شیرینی در مهدکودک‌ها و مدارس هستیم.


عراکی تأکید کرد: این روزها توجه خانواده‌ها در انتخاب لباس به رنگ، طرح و نقش، راحتی، مد بودن، مطابق سن و علاقه فرزندان است و کمتر به قیمت آن توجه می‌کنند، عدم انتخاب صحیح رنگ لباس‌ها می‌توانند باعث بروز واکنش‌های مختلفی در کودکان و نوجوانان شوند به همین دلیل انتخاب رنگ بسیار حائز اهمیت است.


وی بیان کرد: استفاده از رنگ‌های روشن و شاد باعث تمدد اعصاب، دوری از خشونت، بالا رفتن قدرت تصمیم‌گیری، حس آرامش، دوری از استرس و درنهایت باعث بروز شادی در فرد می‌شود. احادیث بی‌شماری در ارتباط با پوشیدن لباس‌هایی با رنگ‌های شاد (ازجمله سفید) وجود دارد، بهتر است خانواده‌ها برای نوزادانشان لباس‌هایی با رنگ ملایم و کمرنگ تهیه کنند.


پژوهشگر حوزه کودک ادامه داد: برای کودکان بیش‌فعال و فرزندانی که جنب‌وجوش زیادی دارند توصیه می‌شود از رنگ‌های قرمز و بنفش استفاده نشود جایگزین آن می‌توان از رنگ‌های ملایم مثل سفید و آبی و صورتی استفاده کرد، رنگ زرد باعث افزایش سرعت شکل‌گیری و تحریک سیستم عصبی کودک می‌گردد و سرعت یادگیری و ذخیره مطالب را افزایش می‌دهد.


وی گفت: اگر چه خرید لباس برای فرزندان جذابیت دارد اما برای والدین جزو مسئولیت‌های سنگین محسوب می‌گردد پیشنهاد می‌شود قبل از خرید با فرزندانتان صحبت کنید اولویت‌های آن‌ها را در نظر بگیرید این‌گونه خرید لباس جزو لذت‌بخش‌ترین‌ها خواهد بود.


پژوهشگر حوزه کودک تأکید کرد: به نوجوانتان اجازه دهید تا لباس‌هایی با معیار قابل‌قبول دوستانشان داشته باشند. چرا که برخی از کودکان و نوجوانان علاقه دارند لباسشان با لباس دوستانشان یک مدل و یکرنگ باشد، نحوه صحیح انتخاب لباس به این‌گونه است که والدین دو نوع لباس در اختیار کودک قرار می‌دهند و کودک از میان آن‌ها یکی را انتخاب می‌کند؛ و ما به‌عنوان والدین به انتخاب او احترام می‌گذاریم.


انتهای پیام/4148/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر