استقرار ۳۰۰ شرکت دانشبنیان در مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید احمد معتمدی در بیست و هشتمین کنفرانس بینالمللی انجمن مهندسان مکانیک ایران با اشاره به اقدامات این دانشگاه در زمینه توسعه علمی و صنعتی، افزود: در این راستا ارتقای علمی دانشگاه از طریق قرار گرفتن در میان دانشگاههای نسل سوم را در دستور کار قرار دادهایم. دانشگاههای نسل سوم دانشگاههایی هستند کارآفرین که در عرصههای اقتصادی نقشآفرینی میکنند.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به این نوع دانشگاهها گامهای مؤثری برداشته شده است، یادآور شد: نمونه آن ایجاد شرکتهای دانشبنیان است که از ۱۴ شرکت در سال ۱۳۹۳ به ۲۳۰ شرکت رسیده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این تعداد تا پایان سال جاری از مرز ۳۰۰ شرکت عبور خواهد کرد، اضافه کرد: علاوه بر آن اقدام به ایجاد مراکز نوآوری در دانشکدهها کردهایم که از آن جمله میتوان به مرکز نوآوری دانشکده مکانیک این دانشگاه اشاره کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که با برنامههای مهارت افزایی که در این مرکز نوآوری اجرایی میشود، آثار دانشگاه نسل سوم به طور ملموس در این دانشگاه مشاهده شود.
معتمدی، افزایش قراردادهای صنعتی و توسعه نوآوری را از جمله برنامههای این دانشگاه برای رسیدن به دانشگاه نسل سه نام برد و یادآور شد: برگزاری چنین نشستهایی از دیگر فعالیتهایی است که ما را در رسیدن به دانشگاه نسل سوم و ارتقای علمی یاری میکند.
ارائه بیش از ۵۰۰ مقاله در کنفرانس مهندسی مکانیک
رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر از حضور ایرانیان مقیم خارج از کشور در کنفرانس مهندسی مکانیک خبر داد.
سلمان نور آذرنیز در بیست و هشتمین کنفرانس بینالمللی انجمن مهندسان مکانیک ایران با اشاره به جزئیات برگزاری این کنفرانس، افزود: این کنفرانس اهدافی چون ارتباط صنعت با صنعتگران و دانشگاهیان را دنبال میکند.
وی ادامه داد: در این کنفرانس یک هزار و 100 مقاله از محققان داخلی و محققانی ایرانی مقیم کشورهای ترکیه و انگلستان ارسال شد. پس از انجام فرایند داوری از این تعداد ۵۶۰ مقاله پذیرش شد. این کنفرانس به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/