صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۸ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۹

تکنیک‌هایی برای ارتقا مهارت تست‌زنی/ آشنایی با نحوه زمان‌بندی برای پاسخ به سوالات

هر چه که داوطلبان به زمان برگزاری آزمون‌های سراسری نزدیک می‌شوند باید مهارت تست‌زنی را ارتقا دهند.
کد خبر : 491705

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روزهای منتهی به کنکور زمان تست زنی و کسب مهارت در این زمینه است. در این مسیر می‌توان اهداف متعددی را برای تست زنی در نظر گرفت. برای دوران مرور می‌توان از تست‌ها استفاده کرد.


گاهی می‌توان برای شناسایی نقاط ضعف از تست‌ها استفاده کرد. اینگونه هم دروس مرور و اشکالات مشخص می‌شوند. در این روش می‌توان از تست‌های موضوعی و طبقه بندی شده استفاده کرد.


داوطلبان بعد از مطالعه درسی می‌توانند تست‌های تمرینی همان درس را پاسخ دهند. به داوطلبان توصیه می‌شود برای هر درس ریاضی، فیزیک، شیمی و ادبیات و غیره هر تعدادی که از همان درس سؤال مطرح می‌شود، همان تعداد سؤال را حل کنند.


برای جمع‌بندی و افزایش سرعت هم می‌توان حل تست را در دستور کار قرار داد. برای حل این نوع تست‌ها همان زمانی که در کنکور در نظر گرفته می‌شود، باید در نظر گرفت و در آن مدت همان تعداد کل سؤالات را پاسخ داد. بعد پاسخنامه با پاسخ ها مطابقت داده شود. سؤالات غلط استخراج شده و پاسخ درست آنها مشخص شود.


در این نوع تست باید مشکلات حل شود. اگر داوطلبان فکر می‌کنند که در مبحثی ضعیف هستند می‌توانند باردیگر سراغ مطلب بروند و مطالعه کنند. به داوطلبان توصیه می‌شود که حداقل دوبار تست‌های حل شده را مرور کنند.


داوطلبان هنگامی که به تستی برخورد کردند که از نظر نکته، بسیار ظریف طراحی شده است یا احتیاج به خلاقیت دارد، حتماً آن را علامت گذاری کنند تا در دور بعد آن را حل کنند. اگر تستی را به هر دلیل غلط حل کردند یا اصلاً نتوانستند آن را حل کنند حتماً آن تست را برای دور بعد علامت گذاری کنند.


یکی از مشکلاتی که داوطلبان در حین پاسخگویی به سؤالات با آن مواجه می‌شوند کم آوردن وقت است. برخی سرعتشان کم است. این افراد بنا به دلایلی وقت خود را هدر می‌دهند برای اینکه این نقیصه برطرف شود باید در حل تست‌های تمرینی زمان‌بندی را رعایت کنند تا تقسیم زمان را یاد بگیرند و سرعت عمل خود را افزایش دهند.


یکی از روش‌ها این است که در هنگام حل سوالات تستی از دو رنگ خودکار استفاده شود یا تست‌ها علامت گذاری شوند، در وهله اول تست‌ها حل شود.


بعد از اینکه یک دور مطالعه تست‌ها به پایان رسید در صورت باقی بودن وقت تست‌های علامت زده شده حل شوند. آن تست‌هایی که به نظر می‌رسد راحت‌تر است اول حل شوند و بعداً تست‌های سخت‌تر. اینگونه می‌توان بهترین زمان‌بندی را برای حل سؤالات در نظرگرفت.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر