صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در «مثل ماه» روایت شد؛

ماجرای متحول شدن یکی از اهالی شهرری در دستگاه امام حسین (ع)

برنامه «مثل ماه» که در ساعات نزدیک به افطار از شبکه سه پخش می‌شود، دیشب روایتگر متحول شدن مردی از اهالی شهرری بود.
کد خبر : 491387

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، عشق به اهل بیت(ع) عنصر وجودی بسیار قوی و مشترک در بین ما ایرانی ها است‌؛ فرقی ندارد پول دار باشی یا فقیر، مدرن باشی یا قدیمی، امروزی باشی یا داش مشتی.


این عشق و علاقه چنان در وجود آدمی رسوخ پیدا می‌کند که تفاوت در ظاهر معنایی ندارد؛ بلکه مهم دل و روح‌های به هم گره خورده‌ایست که به عشق اهل بیت(ع) پرچم عزا و جشن آنان را همیشه برافراشته نگه می‌دارند.


سیدداوود حسینی، متولد شهرری یکی از داش مشتی‌های محب اهل بیت به ویژه امام حسین (ع) است که شب گذشته با حضور در برنامه مثل ماه از ماجرای راه اندازی هیئت باصفای خود سخن گفت. سید داوود که چهره، تیپ و ظاهر او تداعی‌گر  لوطی منشان و جوانمردان دهه‌های گذشته است، گفت : شهرری، جایی که من در آن متولد شدم با بافت مذهبی و قهرمانی خود، صفا، مهربانی، صداقت و سادگی خاصی را به مردم خود بخشیده است. همان خلأهای بزرگی که در دنیای پر مشغله امروز با آن بسیار مواجه هستیم.  


سید داوود با اشاره به اینکه هر انسانی در طول زندگی خود نقاط تاریکی را تجربه کرده است، گفت: در سن نوجوانی و جوانی، انسانی شر و دعوایی بودم و این امر باعث شد با هیئت محل دعوا کنم و از آنجا بیرون آیم چرا که معتقدم عزادار امام حسین علیه السلام باید در مکانی عزای امام خود را بگیرد که امام حسین از او ناراحت نباشد.  


وی ادامه داد: پس از جدایی از هیئت محل به کمک پنج برادر خود منزل مادری را هیئت کردیم و ابتدا شبی 30 ظرف غذا را نذری دادیم. در این میان همه اعضای خانواه از کودک سه ساله تا پیرمرد 90 ساله گوشه‌ای از کار را به دست می‌گرفتند.  اکنون پس از گذشت چند سال از 30 ظرف غذای نذری به پخت شبی سه هزار غذای نذری رسیدیم که در یک پارکینگ 90 متری همه کارهای آن انجام می‌شود.  


سید داوود با بیان اینکه خدمت به مردم بهترین شیوه عبادت است، گفت: در تمام این سال‌ها به عشق پروردگار و اهل بیت برای گره گشایی از مشکلات مردم و رهایی اسیران تلاش کردم چرا که هیچ چیز در این دنیا به اندازه لذت‌های معنوی و دیدن برق شادی در چشمان خانواده‌های نیازمند کمک خوشایند نیست.  


وی ادامه داد: احترام و ادب دو خصلت انسانی است که اگر انسان در مواجه با هر موضوعی آن را به کار گیرد، می‌تواند پهلوان واقعی باشد. توسل به سیدالکریم و راه اندازی هیئت امام حسین نقطه عطف و روشنایی بخش مسیر زندگی من بوده است که باعث شد من تمام آن شر جوانی را کنار بگذارم و خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهم. حال پس از گذشت چند سال از ازدواج من، مادر همسرم معتقد است که اگر در ابتدا ازدواج دخترش با من می‌دانست که قرار است شخصیت من این چنین شود هیچ مخالفتی را با ازدواج ما اعلام نمی‌کرد.  


سید داوود استمرار پرچم و هیئت عزای حسینی را بر دوشش تا پایان عمر تنها آرزوی خود دانست و افزود: با توجه به کرونا نگران هستیم که امسال قادر به برگزاری مراسم محرم نباشیم اما با این حال از الان تمام امکانات و تجهیزات را خریداری کردیم تا به عشق امام حسین(ع)، امسال هم عزای حسینی را پر رونق تر از سال گذشته برگزار کنیم.


انتهای پیام/4139/


انتهای پیام/

ارسال نظر