صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان مطرح کرد؛

لازمه داشتن صبر و تحمل برای نوشتن کتاب و انجام تحقیق

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرديس داشتن صبر و تحمل را لازمه نوشتن کتاب و انجام تحقیق دانست.
کد خبر : 491097

محمدعلى نژاديان در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در پاسخ به اینکه چگونه کتاب بنویسیم اظهار کرد: وقتى تصميم می‌گيريم كه يك كار جديدى انجام دهيم، مثلا كتاب بنويسيم يا يك سايت براى خودمان راه‌اندازی كنيم و آن هم بدون هيچ تجربه و آموزشى، نباید نگران بود و فقط كافى است كه چند نكته را مدنظر قرار دهيم.
وی افزود: اول اين كه در هر كار جديدى به يك نقطه مى‌رسيم كه نقطه سرنوشت‌ساز است. آنجا با كلى سوال و ابهام مواجه مى‌شويم، خستگى و كلافه شدن بر ما چيره مى‌شود و مهم ترين چيزى كه می‌تواند باعث شود ما از اين مرحله سخت عبور كنيم اين است كه آن كار را دوست داشته باشيم و بدانيم براى چه انجامش می‌دهيم.


عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرديس بیان کرد: در شروع هر كارى ما هر از گاهى  مکث می‌کنیم، خودمان را قضاوت کرده و نگران قضاوت‌های ديگران می‌شويم، انواع و اقسام افكار منفى ممكن است در ذهن ما خطور كند. اما، در اين مرحله بايد به اين جمله معروف فكر و عمل كنيم: قبل از آن كه ديگران به ما  «نه» بگويند، نبايد ما به خود  «نه» بگوييم.
نژادیان ادامه داد: هر كارى مستلزم وقت گذاشتن است. قطعا براى اين كه به دستاوردهاى مهم برسيم، نياز داريم كه از يكسرى سرگرمی و لذت‌هایی كه به آن عادت كرده‌ايم، بگذريم. اين هم يك مرحله سخت است، مخصوصا اوايل كه می‌خواهيم وارد حوزه انديشه و فعاليت‌های فكرى شويم بايد از آن عبور كنيم.


وی گفت: البته اگر بخواهيم كتاب بنويسيم كه فقط رزومه پر كنيم و کاری انجام داده باشیم، یا برای دیده شدن این کار را انجام دهیم قطعا موفقيت واقعى حاصل نخواهد شد و فقط خود را فريب داده‌ايم.
عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرديس تصریح کرد: قبل از اين كه يك كتاب يا مقاله بنويسيم، اول بايد در آن موضوعى كه می‌خواهيم بنويسيم پژوهش انجام داده و اطلاعات لازم را کسب کنیم، به تحقيقات خود ادامه دهیم و صبور باشيم ولى اگر صرفا بخواهيم بنويسيم، هيچ وقت قدرت تجزيه و تحليل در علوم انسانى و موضوعات مختلف را پيدا نمى كنيم. قبل از انجام پروژه‌های علمی بايد اين اصل را بپذيريم كه برای به‌ثمر رسیدن تحقيق و پژوهش صبر باید داشته باشیم.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر